perverz vagyok?

2012.06.16.
kedves szakértő!
14 éves lány vagyok és azt vettem észre,hogy egyszerűen nem telik el úgy perc,hogy ne gondolnék a szexre. tudom,hogy ennyi idősen korai,hogy ilyeneken jár az eszem,de nem akarok a többi 12-14 éves kis csitri közé tartozni,akik ennyi idősen már aktív szexuális életet élnek,mert hogy "az milyen menő".
de ettől függetlenül nem tudok parancsolni a gondolataimnak,állandóan eszembe jut,milyen érzés lehet a szex. ráadásul az utóbbi 1-2 évben szerintem nem is volt olyan nap,hogy ne lettem volna valakibe szerelmes. az már más,hogy csak ilyen pár hetes fellángolás volt,de akkor is. ez olyan bizarr.
perverz lennék vagy ez most normális?

Szakértőnk válasza a perverz vagyok? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nincsen veled semmi baj, perverz pedig főleg nem vagy! Ebben a korban teljesen normális, hogy ilyen érzések, vágyak bukkannak fel benned, ne ijedj meg tőlük. Ez természetes része a felnőtté válásnak. Az pedig, hogy a gyakorlatban mikor szeretnél elkezdeni szexuális életet élni szerintem más, mint az, hogy milyen fantáziáid vannak erről az egészről. Én sem gondolnám, hogy ilyen fiatalon menő lenne szexuális életet élni! Van még időd bőven tapasztalatokat szerezni, azt javaslom, várd meg azt a fiút, aki kivált belőled olyan érzéseket, hogy szeretnél hozzá testi szinten is közelebb kerülni.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor