Annyira szeretem,hogy az már néha fáj,mi legyen?

2012.06.03.
Jó napot !
Tudom,hogy nagyon sokszor zargatják Önt/Önöket efféle kérdésekkel,de úgy érzem muszáj vagyok én is ezen téma kérdezői közé tartozni.
Szóval akkor hát belekezdek. A problémám természetesen egy fiú,akivel már 2 évig voltunk együtt,de utána bizonyos okok miatt inkább szakítottunk,de én még mindig nagyon-nagyon szeretem Őt. Azóta is sokat találkozunk beszélgetünk,de én még mindig úgy nézek rá,mint a Világ közepére,mint valami éltető féleségre vagy nem is tudom,hogy mondjam. Sokszor tudtomra adja,hogy szeret még,sokszor meg azt hogy nem,vagy is ez nem olyan teljesen erőteljes nem,csak olyan....olyan nem is tudom milyen nem,szóval inkább távolság tartó nem. Szóval nagyon össze vagyok zavarodva,de nem merem neki kifejteni a teljes iránta érzett vágyaimat. Félek a választól,és nem tudom..meg merjem csinálni ? Vagy ne?
Lehet hogy ő azt hiszi már csak barát számomra,és csak azért olyan néha amilyen ? Tényleg nem tudom,mit kéne tennem?
Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm.

Szakértőnk válasza a Annyira szeretem,hogy az már néha fáj,mi legyen? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha megosztod a volt barátoddal az érzéseidet, valóban fennáll a lehetősége, hogy kiderüljön, ő már nem érez irántad olyasmit, ami ahhoz kellene, hogy megint együtt lehessetek, de ha nem ez derülne ki, akkor meg elszalaszthatod a lehtőséget, hogy megint boldogok legyetek együtt. Úgy tűnik, számodra így sem annyira jó ez a helyzet, hogy nem tudja, mit érzel iránta. Persze az is kérdés, hogy miért szakítottatok, lehetnétek-e most úgy együtt, hogy mindkettőtöknek jó legyen, tudnátok-e úgy változtatni a kapcsolatotokon. Erről mindenképpen érdemes lenne beszélned a fiúval, ha úgy döntesz, elmondod neki, hogy még mindig szereted és szeretnél újra vele lenni. Ketten együtt, ha ő is akarja, biztosan sikerülne megoldanotok úgy a dolgokat, hogy tényleg jó legyen mindkettőtöknek.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor