Hogyan szólítsam meg?

2012.05.24.
Egy lány nagyon tetszik nekem, és nem tudom hogyan szólítsam meg. Egy iskolába járunk és suli után mindig egy buszmegállóban várjuk a buszt, de ő szinte sosincs egyedül. Legjobb esetben is egy barátnője van vele.
Nem tudom, hogy menjek oda hozzá(juk) úgy, hogy ne bukjak bele a beszélgetésbe; egyszerűen nem tudom, milyen témával állítsak oda.
A másik probléma pedig, hogy a barátnői lehet zavaróak lennének a beszélgetésben, mert szerintem másképp reagálna ha egyedül lenne. Szóval rájuk is jó benyomást kell tennem.
Hogy csináljam?
16/F

Szakértőnk válasza a Hogyan szólítsam meg? kérdésre

Kedves Levélíró!

Így valóban nem lehet könnyű elszánni magad, hogy odamenj a lányhoz. Szerintem próbáld úgy alakítani a dolgokat, hogy könnyebb legyen a helyzet. Ha sikerül valahol egyedül meglátnod őt, akkor élj a lehetőséggel vagy kérd meg egy barátodat, hogy segítsen, menjetek oda együtt a lányokhoz. Megpróbálhatod esetleg interneten keresztül is felvenni a lánnyal a kapcsolatot, bár személyesen talán mégis jobb lenne. Ne add fel, biztos vagyok benne, hogy sikerül valahogy megtenned az első lépést! A témaválasztásnál akár azt is figyelembe veheted, hogy valami kedves, nyitott, poénos, laza megközelítés gyorsan oldhatja az ismerkedés feszültségét.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor