Biszexuális lennék? Ez eldontheto 14 évesen?

2012.05.23.
Kedves szakérto!
Az a gondom,hogy 14 éves vagyok,LÁNY?mégis sokat fantáziálok arrol,milyen lenne egy lánnyal. Viszont tetszenek a fiuk is,bár nagy esély van rá,hogy apakomplexusom van,ugyanis csak az ilyen legalább 10 évvel idosebb férfiak tetszenek. Kozuluk is csak azok,akik nem ilyen vézna kis...izék mint pl az a justin bíber,hanem akiken van izom. De ez most lényegtelen. Szoval mint már mondtam,gyakran fantáziálok más lányokrol. És azt hiszem,ki is probálnám egy másik csajjal. Bár azért itt is vannak kikotéseim....szoval nem fekudnék le pl anorexiásokkal. Legjobban talán Christina Aguilera tetszik,foleg a mostani alakjával egyutt. Szerintem jo segge van és a mellei is szépek. De ezenkivul az is fontos,hogy arcra szép legyen. És ne legyen nagyon fius. Oké,az még belefér,hogy pl utálja a szoknyát,és nem szeret ilyen dolgokrol besazélgetni,mint a legtobb lány,értem ez alatt a sminket,ruhákat,stb. Én is ilyen vagyok,ugyhogy nem mondom azt,hogy a másik lány meg legyen ilyen plázap!csa. Viszont fontos még,hogy okos legyen azért,mert az tuti,hogy egy buta libával nem kezdenék. És ne legyen olyan tipikus kocsog se,hogy mindenkit kibeszél a háta mogott. Még oldalakat tudnék írni,milyen lánnyal képzelnm el magam. Ez már csak azért is vicces,mert még fiuval se jártam. Vagyis elvileg igen,de az inkább csak annyi volt,hogy ilyen 12-13 éves voltam,facebookon rámírt vmi gyerek,akit nem is ismertem,hogy tetszek neki,találkoztunk,de kiderult,hogy tok rusnya gyerek,es az esze is kb,mint egy marék lepkének.. Nem,annál is kevesebb. Egyszer "csokoloztunk" de azota még rendesen felfordul a gyomrom is,ha rágondolok. Utálom azt a gyereket. Amugy vagy 2-3 nap után "szakítottam vele". Már ha ez járásnak nevezheto. Bár ezt nem is tekintem ugy kapcsolatnak,meg semmi,mert szerintem az,hogy járunk valakivel,nem az,hogy egy idegen gyerek,aki elvileg ismer valahonnan,és utálom,de nem akartam nagyon megbántani,ezért végul facebookon kozoltem vele,hogy nem kérek belole tobbet. Hanem az,hogy tényleg szeretem,elturom a hulyeségeit. És mindez nem ér véget 3 nap alatt. Kb.
Igen,ez most regény lett,és ezért elnézést :) De az a lényeg,hogy maga szerint lehetséges,hogy biszexuális vagyok? És ezt egyáltalán meg lehetne állapítani 14 évesen? Mert olvastam egy lány blogját,aki biszex,és azt mondta,12 éves kora ota tudja. Csak ugy megjegyeztem. Végulis ha o ezt 12 évesen már tudta,hogy a lányok is izgatják,akkor végulis én is tudhatnám magamrol ezt,14 évesen. Nem?
Elore is koszonom a válaszát :)

Szakértőnk válasza a Biszexuális lennék? Ez eldontheto 14 évesen? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, leginkább a fantáziáidra és nem a valós élményeidre alapozódik az a feltevésed, hogy esetleg biszexuális lehetsz. Ráadásul az az élményed, amikor a valóságban is közelebb kerültél fizikailag egy fiúhoz, nem nevezhető éppen kellemesnek. Szerintem arról lehet szó, hogy folyamatban van még a lelki fejlődésed, keresgéled magadat és ezzel együtt a szexuális orientációdat, egyelőre még fantázia szinten. Ne címkézd fel magadat biszexuálisnak, adj még időt magadnak, hogy alakuljon az érdeklődésed! Egyáltalán nem gondolom, hogy kellene tudnod 14 évesen! Gyűjtsél tapasztalatokat, figyeld meg, hogy a valóságban melyik nemhez vonzódsz inkább fizikailag, figyeld a lányokra és a fiújkra adott reakcióidat. Talán még más is lesz, mint ahogy a fantáziádban megjelenik a szexualitás. Gyakran van, hogy a valóságban azok a dolgok, melyek fantázia szintjén izgatónak, vonzónak tűnnek, egyáltalán nem is azok.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor