Smároltam, de én alapból nem vagyok ilyen FoNTOS

2012.03.17.
Jó napot! Én egy 16 éves lány vagyok! Aki alapjáraton egy szerény, önbizalom hiányos és hullámokban depressziós hangulatú. A mindennapokban egy szürke valakinek érzem magam aki küzd saját magával, nem találja a helyét! Zárkózottabb típusú ember vagyok! És nehezen nyílok meg másoknak, a családi problémámat illetően!
Tegnap elmentem egy buliba, ahová egy nagyon társasági lány hívott el! A buli nem volt annyira jó az elején, de miután picit ittam, oldottabb lett az állapotom! MEgtetszett egy srác így elkezdtünk beszélgetni, majd megcsókolt! Utána ez a srác elment! Jött egy másik fiú akivel már régebb óta ismertük egymást, és az egyik csaj összehozott vele, rám nyomta és ő meg megcsókolt és mivel ő tetszett nekem alapjáraton nem visszakoztam, belementem az egy csókba! De ez a srác rámozdult egy másik lányra, így már ő se volt mellettem! Ezután még 2 sráccal volt egy rövid csókcsatám, de az utolsó fiúval beszélgettünk, és jobb volt.
Másnap , vagyis ma nagyon megbántam a tetemet. Tudom az okát h mért csináltam, de nagyon szégyenlem magam, hogy én nem ilyen vagyok és mégis már rajtam lesz a jelző, ez által a történés által! Annyira de annyira szégyenlem , legszívesebben meghalnék, csakhogy ez véget érjen!! Azért tettem mert amikor bulikba vagyok, az alkohol hatására feloldódottabb leszek, s ilyenkor nem függök a másik véleményétől! De ez viszont nem igaz a mindennapi énemben. Olyannyira megfelflési kényszerrel küzködök, hogy az valami szörny! A bulikban nincs ezzel gond, ez a második buli ahol ezt teszem, hogy egyszerre fiú!! Kérem ne téljen el!!! Nagyon szégyenlem!! De érezni akartam h most igenis fontos vagyok, s szép lány. És akartam egy jó estét egy helyes sráccal, aki bizonyítja h tetszem neki, ezáltal elhiszem picit, egy kis időre.... De ez utána ki is törlődik!!
A buli közben nem voltam így ezzel a dologgal, nem érdekelt mit fognak gondolni! MOST VISZONT INKÁBB MEGHALNÉK!!!! ELÁSTAM MAGAMAT! VISSZATEKERNI NEM TUDOM, ÍGY CSAK A SZENVEDÉS JUT!!! ÉS az hogy egy ri****nak tartanak engem, miközben nem vagyok az, csak ebből persze h az jön le!!
Kérem segtsen!!! EBben a levélben több lelki gond is felmerül, kérem arra is írjon valami "gyógymódot"
S persze a fő témában is segítsen ki!
Válaszát előre köszönöm!
Egy kétségbeesett, önmagát elvesztett lány, aki mindenkinek meg akar felelni! :""""(

Szakértőnk válasza a Smároltam, de én alapból nem vagyok ilyen FoNTOS kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, mindenképpen érdemes lenne kicsit átgondolnod, hogy hogyan is van benned ez a kettősség, hogy a mindennapjaidban nehezen nyitsz mások felé és nagyon függsz attól, mit gondolnak rólad, miközben alkohol hatására feloldódsz, elengeded magad és figyelmen kívül hagyva mások véleményét meg tudod engedni magadnak, hogy elérd, szép lánynak érezd magad, aki tetszik másoknak és eltölts egy estét úgy, hogy csak azt tartod szem előtt, hogy éppen akkor mire vágysz. Nincs abban semmi rossz, ha jól érzed magad és begyűjtöd magadnak azokat az érzéseket, visszajelzéseket, melyekre szükséged van, de esetleg a zárkózottságod és megfelelési törekvésed miatt nehezebben kapsz meg. Azt gondolom, érdemes lenne megpróbálnod tudatosan kicsit kevésbé figyelembe venni, hogy mit gondolnak rólad mások, hogy a mindennapjaidban is jobban elengedd magad és úgy gyűjthess hasonló élményeket, hogy utána nem érez magad ennyire rosszul a bőrödben. Ismerkedj, flörtölgess bátran és meglátod, jobban fogod érezni magad!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor