Megtévesztő jelek

2012.03.06.
Tisztelt szakértő! én egy meleg fiú vagyok. Van egy jó barátom, akibe szerelmes lettem. A barátságunkat tekintve elmondhatom, hogy nagyon jóba vagyunk, és gyakorlatilag tényleg mindent tud rólam, kivéve ezt, hogy meleg vagyok, illetve, hogy szerelmes belé.
Természetesen szeretnék vele egy komoly kapcsolatot, de ennek az első hátráltató tényezője az, hogy egyáltalán hogy kezdjek neki az egésznek... Figyelem a viselkedését, és az az igazság, hogy több megtévesztő dolgot is észrevettem. Például szoktunk beszélgetni a csajokról (persze elsősorban inkább őt hallgatom meg). Nincsen barátnője, de azért szokta mondani, hogy ez meg az a csaj jó lenne... Viszont amikor tudna beszélni, találkozni ezekkel a csajokkal, akkor inkább velem beszél, velem találkozik, stb... Ennek persze örülök. Aztán többször előfordult, hogy amikor valamelyikőnknél voltunk, akkor rám hajtotta a fejét, egymás mellett feküdtünk, vagy a másik hasára. Ezek biztató jelek szerintem, de ennek ellenére nem történt még semmi. Sőt, egyik alkalommal egy furcsa dolgot tapasztaltam: először én tettem be pornót (heterót), arra gondoltam, hogy majd tudjunk együtt maszturbálni, és talán most, vagy esetleg később majd még többet... Viszont még egyikőnk sem vette elő, és azt vettem észre, hogy ő kb. félre sem mert nézni (hogy én elővettem-e) és a félelem jeleit láttam rajta: ritka, kemény nyelés, egy kis remegés, stb... Hogy ennek vége legyen, szó nélkül egyszerűen felálltam a gép mellől, és odébb mentem, láthatóan meg is könnyebbült kicsit, majd annyit mondott, hogy "na jó, inkább hagyjuk". Aztán legközelebbi alkalommal azt mondta, hogy "múltkor nem volt kedvem, de ma majd nézhetünk pornót". Aztán este ő be is tett pornót, de ezután ismét ugyanezeket a félelem jeleit láttam, ismét odébb mentem, majd megint bezárta, és azt akarta, hogy a wc-n majd mindenki külön elintézi..
Ön szerint mi miatt lehet a félelme? Persze a legegyszerűbb válasz az lehet, hogy egyszerűen nem meleg, ami végülis lehetne, de akkor miért csinálja azokat a megtévesztő dolgokat, amiket leírtam? Miért nem zavarja az ilyen, sőt, adott esetbe pl. miért fekszik ő rám (ha feltételezzük, hogy nem meleg)? És második alkalommal miért rakott be ő maga pornót (ha már az első alkalommal mondjuk kényelmetlenül érezte volna magát)? Vagy lehet, hogy csak szégyellős, és nem merte elővenni, ezért azt sem akarta, hogy én megtegyem? Hogyan tudnék kicsit előrébb lépni?
Köszönöm szépen!

Szakértőnk válasza a Megtévesztő jelek kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, úgy tudnál előrébb lépni ebből a helyzetből, ha tisztáznád a barátoddal ezeket a dolgokat. A megtévesztő jelek lehetnek akár egy szoros barátságban természetes dolgok, a szorongása pedig akár annak is szólhatott, hogy nem szeretett volna veled együtt maszturbálni, miközben érezte, hogy te ezt szeretnéd. Szerintem ne kombináld túl a dolgokat, mert fennáll a veszélye, hogy akaratlanul is a vágyaid irányába torzítod a helyzetről kialakított képedet. Érthető, hogy nehezen beszélsz vele nyíltan erről a kérdésről, de talán mindkettőtöknek könnyebb lenne, ha tudnátok, hogy mit várhattok a kapcsolatotoktól, mit szeretne a másik, hogy mi legyen köztetek.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor