Úgy tesz mintha észre sem venne...

2012.01.28.
Tisztelt Szakértő!
Van az iskolámban egy végzős fiú, akinek fantasztikus az énekhangja. Amikor először meg hallottam énekelni, lefagytam, és tátott szájjal hallgattam. Csodálom őt. Gyönyörű a hangja, és szeret énekelni. Mindene a zene. Talán azért tetszik ez annyira, mert én magam is zenélek és imádok énekelni. Akárcsak ő. Nem bírtam ki, és facebook-on írtam neki. Eléggé gázosra sikeredett, mert először úgy beszéltem vele, hogy minden mondatomból úgy jött le, hogy nyalizok neki. Pedig én nem akartam. Később egy barátom mondta, hogy általános dologról beszéljek vele, de hát két ember, aki így rajong a zenéért miért beszélne átlagos dologról? :$ A zenéről beszéltünk. Milyen számokat gitározik, miket szeret, meg én is. (Egy csomó kedvenc számunk van közös.) Persze nem tetszik nekem úgy a srác... legalábbis nem tudom. 15 éves vagyok van barátom, akit borzalmasan szeretek! Nem akarok másba szerelmes lenni. Viszont ha a folyosón meglátom, az egész testem elkezd remegni,elcsuklik a hangom.. lehet, nem is lenne baj, ha közben észre venne.
Látszik rajta, hogy tudja hogy ott vagyok, mellette megyek el, és tudja hogy én vagyok. Viszont elfordul, mintha észre sem venne, és nem köszön. Idegesítő, mert a szeme sarkából viszont engem néz... Köszönnék is neki meg nem is, de a végén mindig abban maradok, hogy ő a fiú, ő majd köszön előre ha akar. bánt hogy nem köszön suliban, meg észre sem vesz gépen pedig -én úgy vettem észre- nagyon jól eldumálunk. nem tudom mit gondolhat rólam... Neki is van barátnője. Eléggé fura srác, olyan fejjel mászkál, mintha be lenne szívva pedig csak a zene hatása alatt van mindig elég érdekes zenéket hallgat egyfolytában... Sok mindent írtam, de a lényege ugyan az. hogyan tudom felhívni magamra figyelmet? nem is. hogyan tudnám elérni h rám köszönjön? egyszerűen csak kérdezzem meg miért nem köszönünk egymásnak? Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Úgy tesz mintha észre sem venne... kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, ha a gépen szívesen dumálgat veled, akkor az, hogy a suliban nem köszön neked, valószínűleg nem rólad szól. Kérdezd meg tőle nyugodtan, hogy van-e valami oka rá. Persze azt is megteheted, hogy te köszönsz neki, hátha csak zavarban van, amikor meglát. Akár még az is kiderülhet, hogy azért nem köszön, mert nem akar sem téged, sem magát fura helyzetbe hozni, tekintve, hogy mindkettőtöknek van kapcsolata. Érdemes lenne szerintem tisztáznotok mi is van köztetek. Azt is ki lehet mondani, hogy haverok vagytok és tekintve, hogy a zenei érdeklődésétek ennyire közös bennetek, szívesen beszélgettek róla. Ennek pedig nincsen hatása a párkapcsolatotokra és nincsen semmi titkolnivalótok. Persze, ha úgy érzed, esetleg több van köztetek, akkor más a helyzet, de akkor sem gondolnám jó megoldásnak, ha a suliban nem vállalnátok fel, hogy szoktatok dumálni.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor