Hogyan hoditsam meg ujra

2012.01.04.
Jó napot kívánok!
Egy olyan problémával fordulok onhoz hogy mostanában azt érzem hogy a párom nem akar kettesben lenni velem.Nemtudom mit tegyek? Néha annyira szeretnék hozzábujni érezni a kozoségét de mikor kozeledek felé mindig elutasít a válasza a kozeledésemre az hogy maradjak pihenjek hagyjam most ot. Pedig nem mondhatja azt hogy mindig a nyakában logok hogy folyamatosan ellenorzom mert ez nem így van. Van álllásom egy hátránya van hogy korán indulok munkába korán kell kelnem és néha emiatt a délutánok folyamán el szoktam aludni vagy pedig este felé jon rám a fáradság. Már volt olyanra is példa hogy azt vágta a fejemhez hogy mindig alszom mikor vele lehetnék, de sajnos a fáradságnak az ember parancsolni nem tud!
probálok minél elnézobb lenni de nagyon nehezen bírom már! Nemrégiben felmerult az a probléma hogy késett sokat a menstruáciom és ugy nézett ki hogy babát várok! mikor kozoltem vele hogy lehet hogy terhes vagyok annyit mondott hogy o nemakarja a babát és ha tényleg kiderul hogy babát várok akkor azt el kell vetetnem o még ki is fizeti csak vetessem el azzal az indokkal hogy o még nincs kész nem áll készem a gyermek áldásra.
Nem mondtam neki de engem ezzel nagyon megbántott és kétséget ébresztett bennem azzal kapcsolatban hogy szeret e egyáltalán.
Mert szerintem ha szeretunk valakit akkor nemkérunk tole olyan dolgot ami neki mint lelki mint fizikailag is megterhelo! Nem tudom mit gondoljak, hogy viszonyuljak a dolgokhoz!
Nagyon szeretem számomra o jelenti az élet értelmét és hiába mondja azt hogy mást is tudnék szeretni és nemhiszek neki mivel számomra csak o a megfelelo. Nem szeretném ha véget érne a kapcsolatunk mivel már nagyon sokat csalodtam az elozo kapcsolataimban és nemszeretném ujra át élni azokat a dolgokat. Nem tudom mit tegyek!
Mit tehetek annak érdekében hogy ujra ugy szeressen mint rég hogy ujra ugy viselkedjen velem szemben mint azelott? Kérem segítsen adjon valami fajta tanácsot!
Várom válaszát! Maradok tisztelettel Melinda

Szakértőnk válasza a Hogyan hoditsam meg ujra kérdésre

Kedves Melinda!

Úgy tűnik, mintha eltávolodtatok volna egymástól nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg is. Valószínűleg a párodban is hasonló gondolatok, érzések kavarognak, mint benned és ő is szeretné, ha változna ez a helyzet. Szerintem beszélj vele őszintén az érzéseidről és igyekezz megtudni, hogy benne mi zajlik. Beszéljétek meg, hogy min tudtok változtatni úgy, hogy kicsit jobb legyen neked is meg neki is és szervezzetek több olyan programot, mely lehetőséget ad arra, hogy valóban együtt legyetek. Figyeljetek oda egymásra és a kapcsolatotokra is. A párod utalt is rá, hogy szeretné, ha többet lennél vele. Biztosan tudtok időt szakítani az aktívabb együttlétekre is és akkor ő is szívesebben veszi majd, ha egyszerűen csak odabújni szeretnél hozzá.

Talán később, amikor jobban működik a kapcsolatotok és ő is boldogabb lesz melletted és biztosabb abban, hogy még nagyon sokáig jó lesz nektek együtt, valószínűleg a terhességed lehetőségére is másképp reagál majd.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor