Mit jelenthet az álmom?

2011.12.19.
Az éjjel egy elég furcsa álmom volt, néhol kicsit zavaros de a lényeg megmaradt, egy strandon voltam, ahol egyszer megjelent a barátom exe, majd kis idő múlva megérkezett a barátom is. Elébe mentem hogy köszönjek neki erre oda jött az ex barátnője is, és elhúzta előlem, és szájon akarta csókolni ám én magamhoz húztam a barátom. Ekkor valahogy kiderült(ez itt nem tiszta hogy hogyan), hogy előző nap megcsókolták egymást, erre én megkérdeztem a barátom, hogy válassz ő vagy én, erre ő elkezdett pityeregni(sose láttam sirni) és azt válaszolta,hogy nem tudja.
Tudniilik mi 6 éve vagyunk már együtt és erre az exre vagyok én a legféltékenyebb, ugyanis bele is szerelmes volt a barátom, de mivel a lány 100-200 kmre lakik tőlünk ezért nem szoktak/tunk találkozni vele ám mindig attól félek hogy mi lesz ha egyszer találkoznak? Holott érzem hogy szeret, és mondja is hogy velem képzeli el az életét és tervezi a jövőt. De azért ezzel a lánnyal valahogy mindig rivalizálni fogok szerintem...
Mit jelenthet ez az álom? mert nagyon felzaklatott...
Előre is nagyon szépen köszönöm:)

Szakértőnk válasza a Mit jelenthet az álmom? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ne tulajdoníts nagyobb jelentőséget az álmodnak, mint amennyit leírtál róla. Úgy tűnik, mintha pont az jelent volna meg álom formájában, ami benned is zajlik. Féltékeny vagy a barátod exére, félsz, hogy mi lenne, ha találkoznának, nem őt választaná-e helyetted. álmodban erre az a barátod válasza, hogy nem tudja, de ne feledd, ez a te álmod, belőled származik és talán nincs is közük a valósághoz. Talán nem is annyira álom, mint inkább a félelmeid megjelenése a képzeletedben.

6 éve együtt vagytok, az exével pedig szakítottak. Szerintem fogadd el a barátod döntését, mely szerint veled akar lenni, sőt, veled akar maradni is. Az, hogy sok-sok évvel ezelőtt szeretett valakit, nem befolyásolja a jelenlegi érzelmeit irántad. Többször is lehet szerelmes az ember életében és az érzések változnak. Van, hogy szerelmesek leszünk és ugyanúgy, a szerelem el is múlhat vagy átalakulhat valami más érzelembe. maradj inkább a jelenben és legyél boldog a barátoddal, ahelyett, hogy a múlton rágódnál!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor