Flört?

2011.11.30.
Van egy történetem és nem tudom mit jelent: egy idősebb fiúval (én 7. vagyok, ő 10.) szemeztem (először nagyon meglepődtem, hogy ő nézett ki) rámosolyogtam és ez ment egész szünetben. (közben a haverjával sugdolózott -aki mellette állt- nevettek és megint rám nézett) majd mikor csöngettek integetett nekem mosolyogva, amire visszaintegettem és kacsintottam.
szinte egész szünetben őt néztem és azóta is csak ő van a fejemben, de nem hiszem, hogy tetszenék neki, mert ő sokkal idősebb... meg egyáltalán semmi tapasztalatom nincs a fiúkkal.
csak játszott velem, vagy lehet, hogy érez valamit? ha "érez valamit" , akkor, hogy menjek oda hozzá és hogy elhívjam el valahova? (mert ő mégis csak 10.-es :( )
Köszönöm a válaszát!

Szakértőnk válasza a Flört? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ne rohanj ennyire. Várj egy kicsit, adj neki lehetőséget, hogy ő közeledjen hozzád. Az alapján, amit írsz, elképzelhető az is, hogy tetszel neki és az is, hogy játszadozik veled. Ennyiből ezt nem lehet tudni, de az, hogy idősebb nálad és te tapasztalatlan vagy, egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne tetszhetnél neki. Mosolyogj rá, ha legközelebb összefuttok, köszönj neki, de szerintem azzal, hogy elhívd valahova, várjál még pár hetet. Addig is, biztosan alakul majd valamerre ez a dolog köztetek. Hadd szedje össze a bátorságát és hívjon el ő, ha szeretne veled találkozni. Elvégre ő a fiú...

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor