Kit válasszak ?????

2011.10.31.
Én már majdnem 4 éve párkapcsolatban élek. És napok óta próbálom a választ a neten keresni,de nem találtam rá.Találkoztam egy másik sráccal nagyon sok bennünk a közös sokat beszéltünk már telefonon kölcsönös az érzésünk.Azt mondta a döntést a kezembe adja.Nem tudom hogy váltsak vagy ne......Én szeretem a párom úgy ahogy van csak úgy érzem pillanatnyi elme zavar az egész. Szeretnék a másik sráccal lenni , de akkor mindenki elítélne az a baj hogy a párom eljegyzet....:( és így még nehezebb nagyon tetszik a srác a mosolya a személyisége fogott meg nagyon.Félek hogy ha a másik srácot választom 2 szék közé esek és utána boldogtalan leszek de mikor meglátom a srácot izgalomba vagyok és ő is ...... Mit tegyek ???? SEGÍTSÉG !!!!! S.O.S És napok óta :(szorongok ideges vagyok,feszült...Van még 2 hetem eldönteni kit választok :(

Szakértőnk válasza a Kit válasszak ????? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem írod, miért pont csak 2 hét, de azt gondolom, ez nem egy olyan döntés, amit ennyi idő alatt meg lehet nyugodtan hozni. Érthető, hogy ez most egy nehéz helyzet, nem is tartható fenn sokáig, de szerintem ne engedd magad sürgetni, adj magadnak időt, hogy úgy hozd meg ezt a döntést, hogy biztos lehess benne, nem bánod meg utána. 4 év hosszú idő, biztosan kötődtök egymáshoz a barátoddal, így még ha úgy is döntesz, hogy szakítasz vele, akkor is szükséged lesz időre, hogy rendezd az érzéseidet, mielőtt mélyebben beleengeded magad egy új kapcsolatba.Amennyiben valóban komolyan kezd érezni irántad ez a másik fiú, ezt meg kell értenie és időt kell adnia neked. Beszélj vele erről! Próblj kicsit több időt vele tölteni, beszélgetni, megismerni egymást, hogy könnyebben hozz döntést. Meglátod majd, úgy alakul-e a kapcsolatotok, ahogy közelebb kerültök egymáshoz, hogy azt érzed folytatni szeretnéd, vele akarsz lenni, vagy pont ellenkezőleg, elhalványulnak az érzéseid és elmúlik a fellángolás.

Tudatosítsd magadban, hogy ez a te döntésed, te fogod tudni, hogy mit szeretnél, kivel lehetsz boldog és ne hagyd, hogy a környezeted döntsön helyetted! Egy eljegyzést felrúgni nem kis lépés, de ha azért teszed, mert azt érzed, hogy nem lennétek boldogok a barátoddal, akkor azok, akik szeretnek téged, biztosan meg fogják érteni és támogatni fognak.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor