Meleg kapcsolat

2011.10.29.
Tisztelt szakértő! Már egy jó ideje úgy érzem, hogy a saját nememhez vonzódok. 17 éves fiú vagyok. Sokszor próbáltam ellene tenni, de nem igazán sikerült. Olvastam itt, az oldalon hasonló témájú kérdéseket, és a rájuk adott válaszokat, a legtöbbször azt, hogy ne próbáljam meg magam felcímkézni. Ez önmagában jól hangzik, de mivel érzem, hogy egy női test egyáltalán nem úgy izgat fel, mint egy férfi test, illetve tudom, hogy fiúk tetszenek, így nem is nagyon tudok mást tenni. Igazából én el is fogadtam már magamban ezt a dolgot (majdnem 1,5 évig tartott). A bajom csak annyi, hogy így nem tudok párkapcsolatot találni. A lányoknál nem is próbálkozom, nem is szeretnék. Van pár lány barátom, de velük semmi több a barátságon túl.
Mivel, mint írtam, már teljesen együtt élek ezzel, így nem is kérdés, természetesen én is szerelmes vagyok, és ugyanúgy vannak "kiszemeltjeim". Hosszabb ideig volt egy fiú, akivel egy rövid kapcsolat sikerült, de sajnos csak testi, máshogy ő nem vonzódott hozzám, pedig én szerettem őt. Róla már sikerült letennem, de most egy másik fiúba vagyok szerelmes. Nem tudom, hogy mit csináljak. Ő a legjobb barátom, de nem tudja rólam ezt, mert nem merem neki elmondani. Félek, hogy a barátságunknak is vége lenne, sőt, akár a végén még elkezdené rólam terjeszteni... Viszont így ez a kétes helyzet nagyon rossz, mert amikor találkozom vele, akkor ő teljesen másképp néz rám, mint én ő rá. Mivel nem igazán tudom, hogy ő hogy áll ehhez a dologhoz, így arra gondoltam, hogy valahogy óvatosan elkezdem megtudni, hogy miket szól bizonyos dolgokra. Egyszer pornót nézve közösen maszturbáltunk, de semmi több, egyikőnk sem nyúlt a másikhoz. Ennél többet viszont nem tudok, hogy hogy kezelne.
Mit tehetnék? Köszönöm!

Szakértőnk válasza a Meleg kapcsolat kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt írod, hogy teljesen elfogadtad magadban ezt a dolgot. Ebben az esetben esetleg elgondolkodhatnál azon, hogy legalább a legjobb barátodnak elmondd, mi a helyzet, főleg így, hogy szerelmes vagy belé. Érthetőek a félelemeid, de mérlegeld azt is, hogy hosszabb távon mi lenne jobb megoldás számodra. Megteheted azt is, hogy nem beszélsz vele erről, de könnyen lehet, hogy a kimondatlan érzések, gondolatok kavarodást okoznak a barátságotokban. Ha tisztáznátok a helyzetet sok jövőbeli félreértéstől megkímélhetnétek magatokat és számodra is kiderülne, hogy érdemes-e reménykednek abban, hogy kialakul köztetek valami. Azt gondolom egyébként, hogy ha a barátod valóban szeret téged és fontos vagy a számára, el fogja fogadni ezt a helyzetet és nem fordul ellened.

Amennyiben úgy alakulna, hogy mégid máshol keresnél párkapcsolatot, szerintem próbálkozz bátran akár az interneten akár meleg szórakozóhelyeken. Biztosan találsz olyat, akivel boldog lehetsz!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor