beszedes?

2011.09.10.
Kedves doktorno!
Szeretnem megkerni, hogy adjon par tanacsot, hogyan lehetnek beszedesebb. Par felteheto kerdest, beszelgetesi temat.. Hogyan engedjem jobban el magam, es legyek beszedes? Nem akarom, hogy unalmasnak tartsanak! Mit tegyek, hogy viccesnek, beszedesnek, lazanak tartsanak???

Szakértőnk válasza a beszedes? kérdésre

Kedves Levélíró!

Próbálj felidézni olyan helyzeteket, amikor beszédesebb, lazább voltál és jól érezted magad. Az ott megélt érzésd idézd fel magadban, igyekezz előhívni, újra átélni képzeletben, mielőtt belemész egy olyan helyzetbe, melyben szeretnél lazább lenni. Próbálj kevesebbet foglalkozni azzal, hogy milyennek látnak mások, add önmagad, beszélj bármiről, ami épp eszedbe jut a témával kapcsolatban és meglátod, sokkal könnyebben el fogsz lazulni, mint ha arra figyelnél, hogy mennyire is vagy beszédes.

Gondold ki előre, hogy mit szeretnél majd elmesélni a többieknek. Figyelj oda arra, akivel beszélgetsz, érdeklődj vele kapcsolatos dolgokról, hadd érezze, hogy fontos, amit mond. Ettől ő is felszabadultabb lesz és az ő felszabadultsága rád is úgy hathat, hogy kicsit lazábbá válsz és bátrabban mondasz te is dolgokat.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor