matricagyűjtés
#Zöldövezet

Rekordokat dönt Garfield

2016.04.11.
1 perces olvasási idő

Garfield, a nagy macskalandor visszatért... és nem üres manccsal! Elhozta a SPAR áruházaiba legjobb barátait, az állatvilág rekordereit, hogy tovább gyarapítsuk ismereteinket, no és persze matricagyűjtő albumaink számát. Mi, mániások ennek szívből örülünk, mert végre ismét gyűjtögethetjük, ragasztgathatjuk, cserélgethetjük e gyönyörű állatos matricákat. De ha valaki ennél még több izgalomra vágyik, annak eláruljuk, hogy Garfield 2,5 millió összértékű nyereményeket is elrejtett a tasakokba! Lássuk lépésről lépésre!

Garfield a régi

A jól bevált mechanizmus semmit nem változott: a vásárlóknak a különböző, rekordokat tartó állatokat ábrázoló matricákat kell gyűjtenünk a SPAR csoport áruházaiban. Az albumot a teljes promóciós időszak alatt, március 10-től május 4-ig vásárolhatjuk meg a pénztáraknál 599Ft-os áron! Minden elköltött 3000 Ft után kézhez kapunk egy 5 db állati rekordos matricát tartalmazó ingyenes zöld tasakot. Ám ha ez kevés, akkor 99 Ft-ért most is vehetünk mellé kék zacskót is, amelyben szintén 5 matrica lapul. Sőt, idén sem maradnak el az ajándék matricacsomagok a hétről hétre változó akciós termékek megvásárlása után.

Rekordokat dönt Garfield

Szórakozva tanulhatunk

Ahogy azt már évek alatt megszokhattuk, az album olvasmányosan megfogalmazva mutatja be a rekordokat tartó állatokat, hogy a matricaillesztgetés alatt egy kis "tudomány" is ragadjon ránk. A SPAR szándéka ezzel a promócióval is a gyűjtőszenvedély felébresztésén túl a színvonalas ismeretterjesztés. Az album ismeretanyaga lehetőséget ad, hogy közösséget vállaljunk olyan értékekkel, mint az állat- és természetszeretet.

100 000 Ft-os nyeremények a tasakokban

Egy tasakot se dobj ki bontatlanul! Kedvenc cicusunk ugyanis 25 db matricacsomagba egyenként 100 000 Ft értékű utalványra jogosító nyerőkártyát is elrejtett! És hogy a játék valóban a vakszerencsén múljon, az összegre feljogosító utalványokat teljesen átlagosnak tűnő zöld tasakokba csúsztatta. Így országszerte mindenkinek egyenlő esélye nyílik a 25 db 100 000 Ft-os nyeremény egyikére.

Országos roadshow

És ha már szóba került az egész ország, újabb jó hír: a promóció ideje alatt Budapesten kívül rengeteg településre személyesen is ellátogat Garfield.

(SPAR Állati Rekordok)