környezetvédelem
#Zöldövezet

6 szuper ötlet konzervdobozok újrahasznosításához

2023.02.20.
1 perces olvasási idő

A kiürült konzervdobozokat tudatos fogyasztóként a szelektív hulladékgyűjtőbe kellene elhelyeznünk. De lehet, hogy nem is érdemes kidobni az üres dobozokat? Íme, néhány igazán kreatív ötlet, amivel újjászülethetnek ezek a szemétnek szánt darabok. Próbáld ki Te is!

Elegáns váza

Néhány csík maradék tapéta, fémhez való hobbiragasztó, friss virágok és kész is a bájos asztali dekoráció.

váza

Asztali lámpa

Ne bánkódj, ha eltört a kedvenc lámpád búrája... fess be egy üres konzervdobozt a szobáddal harmonizáló, vidám színre és már kész is az új lámpa! Ha szeretnéd még egyedibbé varázsolni, különféle mintákat szúrhatsz bele, ám ehhez speciális, éles eszközökre lesz szükséged, melyekkel jobb vigyázni!

lámpa

Persely

Remek segítség, ha valamire épp gyűjtögetsz! Egy műanyag fedél kell hozzá és fémfesték, amivel kedved szerint dekorálhatod a perselyed.

Ezt olvastad már? Pénz nélkül is élvezheted az életet - Íme, 10 hasznos tipp

persely

Írószertartó

Hobbiboltokban könnyen beszerezhetőek a parafa lapok. Ehhez még egy-két matrica vagy papírból kivágott figura kell és hangulatos kis ceruzatartód lehet, ráadásul az asztalodon is rend lesz!

írószer

Rendszerező a fiókodba

Ugye neked is van olyan fiókod, amiben a gombostűtől kezdve az apró hajcsatig minden meglapul? Ezzel az egyszerű kis trükkel sokkal átláthatóbbá válik a fiókod.

rendszerező

Irattartó

Könnyen rendszerezheted irataidat, ha a polcodra elfektetve felsorakoztatsz néhány egyszínűre festett konzervdobozt. Így mindig tudod, hol kell keresned a legfontosabb papírokat!

irattartó

Kreatív tipp Mi legyen az üres üvegekkel? - 5 szuper ötlet

(KamaszPanasz - M.J.,bystephanielynn.com)