#Testi problémák #pénisz

40 db cikk a témában

#nemi betegségek
2015.08.10.

Tények és tévhitek a fertőző nemi betegségekről

A nemi úton terjedő betegségekről olyan sok téves információ kering a fiatalok körében, hogy nem is csoda a megbetegedések egyre növekvő száma. A fertőzésekkel – a herpesszel, a chlamydiával, a HIV-vel - szemben való védekezés legbiztosabb módja egyértelműen az önmegtartóztatás. Ha azonban mégis a szex mellett voksolsz, feltétlenül tudnod kell mi igaz, s mi nem a fertőző nemi betegségek háza táján.

#testmagasság
2015.05.18.

Növekedési rendellenességek: mi az, ami még normális?

Úgy érzed, hogy te vagy a legkisebb ember az osztályodban? Az alacsonyabb fiúk és lányok gyakran alacsonyabb rangúnak érzik magukat – ugyanúgy, mint azok a fiúk, akik korábban érnek és előbb kezdenek el borotválkozni, vagy mint azok a lányok, akik előbb kezdenek el menstruálni.

#pénisz
2015.03.08.

Mindent a péniszről

A pénisz a férfi nemi szerv, mely a pubertás során éri el végleges méretét. A pénisznek nemcsak a szexuális együttlét során van funkciója, hanem vizeletürítéskor is.

#erekció
2015.01.28.

Mit tehetsz, ha nincs erekciód?

Előfordult már veled, hogy merevedési zavarokat tapasztaltál magadon? Ne aggódj, néha még a fiatalabb srácokkal is megesik az ilyesmi, nem kell rögtön potencianövelő szerekhez fordulnod. Az alábbiakban megtudhatod, mihez is kezdj ilyen probléma esetén.

Eltörhet a pénisz?
#pénisztörés
2014.05.09.

Eltörhet a pénisz?

Bizonyára hallottál már róla a tévében és a filmekben, — de kérdés, hogy ha a péniszben nincs csont, akkor vajon tényleg el tud törni? Noha a pénisztörés szerencsére ritkán fordul elő, mégis létező jelenség, ezért a férfiaknak vigyázniuk kell a szexuális aktus közben. Sokan nem is tudnak arról, hogy a pénisztörés lehetséges.

#fityma
2014.03.22.

A fityma letapadása

A fityma sejtes letapadása esetében a fityma belső lemeze nem válik el a makktól, ez jellemző az újszülöttek döntő többségére, nincs szó kóros jelenségről. A növekedés során a fityma a makktól spontán elválik, és a pubertás kor végére fityma normális esetben könnyen hátrahúzhatóvá válik a makkról.

#priapizmus
2014.01.18.

Fájdalmas merevedés: priapizmus

A priapizmus jelentése: a pénisz állandó, rendszerint fájdalmas erekciója, szexuális izgalom nélkül. Erről akkor beszélhetünk, ha a kellemetlen erekció két óránál tovább tart.

#urulógus
2014.01.10.

Mi történik az urológusnál?

Nyilván minden kamasznak félelmetesen hangzik elsőre, ha urológiai vizsgálatra kell mennie. Pedig igazából ez nem is olyan vészes. Részletesen leírom, hogy mire számíthatsz, így talán nem fogsz annyit aggódni a vizsgálat előtt.

Normális a péniszem?
#pénisz
2012.04.01.

Normális a péniszem?

Sok fiú felteszi magának ezt a kérdést – bár leginkább csendben, vagy netes fórumok anonimitásába burkolózva. Azonban tévhitekből és hiedelmekből még mindig rengeteg van az egyre több felvilágosítás ellenére is. Számoljunk le ezekkel végleg!

#pénisz
2012.03.18.

Túl kicsi a péniszem

Üdvözlöm! 15 múltam novemberben, és a péniszem csak 11-12 cm. Nagyon kicsinek érzem, és elég sok kellemetlenséget is okoz. Emellett sajnos az átmérője is csak 3-3,5 cm, az óvszer se marad meg túl stabilan rajta.

Pénisznövelés súlyokkal?
#pénisz
2012.03.17.

Pénisznövelés súlyokkal?

Az ötlet elsőre is borzalmasan hangzik, és lehet, hogy azt még nem is tudod, hogy a fájdalmon kívül milyen visszafordíthatatlan károkat okozhat! Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el ezt a módszert!

#pénisz
2012.01.07.

Amikor mások pénisze nagyobbnak tűnik...

Teljesen természetes, hogy ebben az életkorban foglalkoztat az intim méreted. Ilyenkor gyakran megesik, hogy mindenki másé nagyobbnak tűnik, s ez aggodalommal tölthet el. Vajon tényleg a méret a lényeg?

#pénisz
2011.08.14.

Pénisznövelő krémek, balzsamok és tabletták

„Ne habozz! Mindössze három hét alatt 6 cm-t nőhet a péniszed! Tudományosan bizonyított módszer! Garantáltan működni fog! Csak ma, csak neked, csak ebben a fél órában: mindössze 15.990 Ft-ért + szállítási és kezelési költség! Garantált minőség!”

#higiénia
2011.05.16.

A fiúk higiéniai nevelése a serdülőkorig

Orvosként gyakran szembesülünk azzal a problémával, hogy a fiúgyermekek nem ismerik saját testüket, nincsenek tisztában a higiéniás szabályokkal, nem ismerik fel, hogy mi az a testük változása során, ami természetes, mi az, ami rendellenes, és szükséges-e vele orvoshoz fordulni.