Testi problémák, pénisz

#Testi problémák #pénisz

42 db cikk a témában

Átlagos péniszméret tini korban
#pénisz
2020.04.02.

Átlagos péniszméret tini korban

Sok tinédzser fiúban felmerülnek kérdések a serdülőkorral kapcsolatban, ezek közül az egyik legégetőbbnek az átlagos, normális péniszméret bizonyul. Honnan tudd, mi a normális? Valami baj van veled, ha túl kicsi? Cikkünkben ezen kérdésekre kapsz választ!

Amikor nem áll fel
#szex
2019.09.26.

Amikor nem áll fel

Előfordulhat, hogy a szexuális együttlétkor "nem áll fel". Nem tudod, hogy mi okozza? Lássuk, milyen kiváltó okok jöhetnek szóba.

Túl heves aktus: pénisztörés lehet a vége
#törött pénisz
2018.05.01.

Túl heves aktus: pénisztörés lehet a vége

Bármilyen furcsán is hangzik, annak ellenére, hogy nincs benne csont, a pénisz igenis eltörhet! A pénisztörés, illetve a pénisz lágyrészének sérülése urológiai vészhelyzetnek számít, egyes esetekben a húgycsövet is érintheti, és azonnali sebészeti beavatkozást igényel. A pénisztrauma kezelési célja elsősorban a pénisz hosszának, merevedési funkciójának megőrzése.

#merevedés
2016.02.04.

Miért áll a fiúknak reggelente is?

A reggeli merevedés (tudományos rövidítéssel NPT) egy egészséges folyamat, amit minden férfi megtapasztal. Miért történik mindez?

#pénisz
2015.12.14.

Elváltozások a péniszen

Rengeteg kis duzzanat van a péniszemen (hasonlítanak a libabőrhöz vagy a mitesszerekhez). Ez valami rossz dolognak lehet a jele?

#nemi betegségek
2015.08.10.

Tények és tévhitek a fertőző nemi betegségekről

A nemi úton terjedő betegségekről olyan sok téves információ kering a fiatalok körében, hogy nem is csoda a megbetegedések egyre növekvő száma. A fertőzésekkel – a herpesszel, a chlamydiával, a HIV-vel - szemben való védekezés legbiztosabb módja egyértelműen az önmegtartóztatás. Ha azonban mégis a szex mellett voksolsz, feltétlenül tudnod kell mi igaz, s mi nem a fertőző nemi betegségek háza táján.

#testmagasság
2015.05.18.

Növekedési rendellenességek: mi az, ami még normális?

Úgy érzed, hogy te vagy a legkisebb ember az osztályodban? Az alacsonyabb fiúk és lányok gyakran alacsonyabb rangúnak érzik magukat – ugyanúgy, mint azok a fiúk, akik korábban érnek és előbb kezdenek el borotválkozni, vagy mint azok a lányok, akik előbb kezdenek el menstruálni.

#pénisz
2015.03.08.

Mindent a péniszről

A pénisz a férfi nemi szerv, mely a pubertás során éri el végleges méretét. A pénisznek nemcsak a szexuális együttlét során van funkciója, hanem vizeletürítéskor is.

#erekció
2015.01.28.

Mit tehetsz, ha nincs erekciód?

Előfordult már veled, hogy merevedési zavarokat tapasztaltál magadon? Ne aggódj, néha még a fiatalabb srácokkal is megesik az ilyesmi, nem kell rögtön potencianövelő szerekhez fordulnod. Az alábbiakban megtudhatod, mihez is kezdj ilyen probléma esetén.

Eltörhet a pénisz?
#pénisztörés
2014.05.09.

Eltörhet a pénisz?

Bizonyára hallottál már róla a tévében és a filmekben, — de kérdés, hogy ha a péniszben nincs csont, akkor vajon tényleg el tud törni? Noha a pénisztörés szerencsére ritkán fordul elő, mégis létező jelenség, ezért a férfiaknak vigyázniuk kell a szexuális aktus közben. Sokan nem is tudnak arról, hogy a pénisztörés lehetséges.

#fityma
2014.03.22.

A fityma letapadása

A fityma sejtes letapadása esetében a fityma belső lemeze nem válik el a makktól, ez jellemző az újszülöttek döntő többségére, nincs szó kóros jelenségről. A növekedés során a fityma a makktól spontán elválik, és a pubertás kor végére fityma normális esetben könnyen hátrahúzhatóvá válik a makkról.

Normális a péniszem?
#pénisz
2012.04.01.

Normális a péniszem?

Sok fiú felteszi magának ezt a kérdést – bár leginkább csendben, vagy netes fórumok anonimitásába burkolózva. Azonban tévhitekből és hiedelmekből még mindig rengeteg van az egyre több felvilágosítás ellenére is. Számoljunk le ezekkel végleg!

#pénisz
2012.03.18.

Túl kicsi a péniszem

Üdvözlöm! 15 múltam novemberben, és a péniszem csak 11-12 cm. Nagyon kicsinek érzem, és elég sok kellemetlenséget is okoz. Emellett sajnos az átmérője is csak 3-3,5 cm, az óvszer se marad meg túl stabilan rajta.