Testi problémák, merevedés

#Testi problémák #merevedés

14 db cikk a témában

Fájdalmas merevedés: priapizmus
#priapizmus
2024.03.26.

Fájdalmas merevedés: priapizmus

A priapizmusról, vagyis a pénisz állandó, rendszerint fájdalmas erekciójáról szexuális izgalom nélkül akkor beszélhetünk, ha a kellemetlen erekció két óránál tovább tart. De mi okozza és mit tehetsz?

Álló helyzetben - avagy amit tudni akarsz az erekcióról
#erekció
2023.07.24.

Álló helyzetben - avagy amit tudni akarsz az erekcióról

Eddig a péniszed a lábaid között, nyugodtan lógott, ám mostanában gyakran kínos helyzetbe hoz azáltal, hogy minden különösebb ok nélkül megkeményedik és mereven eláll a testedtől? Isten hozott a felnőttkor küszöbén!

Ártalmas-e vagy sem az önkielégítés?
#önkielégítés
2021.10.15.

Ártalmas-e vagy sem az önkielégítés?

Mítoszok és tévhitek után egyre több cikk jelenik meg arról, hogy az önkielégítés - sem a nőknél sem a férfiaknál - nem káros. (A tévhitek között van az, hogy a maszturbáció vaksághoz vezet vagy szőrt növeszt az illető kezén...)

Átlagos péniszméret tini korban
#pénisz
2020.04.02.

Átlagos péniszméret tini korban

Sok tinédzser fiúban felmerülnek kérdések a serdülőkorral kapcsolatban, ezek közül az egyik legégetőbbnek az átlagos, normális péniszméret bizonyul. Honnan tudd, mi a normális? Valami baj van veled, ha túl kicsi? Cikkünkben ezen kérdésekre kapsz választ!

Amikor nem áll fel
#szex
2019.09.26.

Amikor nem áll fel

Előfordulhat, hogy a szexuális együttlétkor "nem áll fel". Nem tudod, hogy mi okozza? Lássuk, milyen kiváltó okok jöhetnek szóba.

Túl heves aktus: pénisztörés lehet a vége
#törött pénisz
2018.05.01.

Túl heves aktus: pénisztörés lehet a vége

Bármilyen furcsán is hangzik, annak ellenére, hogy nincs benne csont, a pénisz igenis eltörhet! A pénisztörés, illetve a pénisz lágyrészének sérülése urológiai vészhelyzetnek számít, egyes esetekben a húgycsövet is érintheti, és azonnali sebészeti beavatkozást igényel. A pénisztrauma kezelési célja elsősorban a pénisz hosszának, merevedési funkciójának megőrzése.

#pénisz
2015.03.08.

Mindent a péniszről

A pénisz a férfi nemi szerv, mely a pubertás során éri el végleges méretét. A pénisznek nemcsak a szexuális együttlét során van funkciója, hanem vizeletürítéskor is.

#erekció
2015.01.28.

Mit tehetsz, ha nincs erekciód?

Előfordult már veled, hogy merevedési zavarokat tapasztaltál magadon? Ne aggódj, néha még a fiatalabb srácokkal is megesik az ilyesmi, nem kell rögtön potencianövelő szerekhez fordulnod. Az alábbiakban megtudhatod, mihez is kezdj ilyen probléma esetén.

Normális a péniszem?
#pénisz
2012.04.01.

Normális a péniszem?

Sok fiú felteszi magának ezt a kérdést – bár leginkább csendben, vagy netes fórumok anonimitásába burkolózva. Azonban tévhitekből és hiedelmekből még mindig rengeteg van az egyre több felvilágosítás ellenére is. Számoljunk le ezekkel végleg!

Pénisznövelés súlyokkal?
#pénisz
2012.03.17.

Pénisznövelés súlyokkal?

Az ötlet elsőre is borzalmasan hangzik, és lehet, hogy azt még nem is tudod, hogy a fájdalmon kívül milyen visszafordíthatatlan károkat okozhat! Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el ezt a módszert!

#pénisz
2012.01.07.

Amikor mások pénisze nagyobbnak tűnik...

Teljesen természetes, hogy ebben az életkorban foglalkoztat az intim méreted. Ilyenkor gyakran megesik, hogy mindenki másé nagyobbnak tűnik, s ez aggodalommal tölthet el. Vajon tényleg a méret a lényeg?

#pénisz
2011.08.14.

Pénisznövelő krémek, balzsamok és tabletták

„Ne habozz! Mindössze három hét alatt 6 cm-t nőhet a péniszed! Tudományosan bizonyított módszer! Garantáltan működni fog! Csak ma, csak neked, csak ebben a fél órában: mindössze 15.990 Ft-ért + szállítási és kezelési költség! Garantált minőség!”

#merevedési zavar
2010.11.12.

Merevedési zavart okozó gyógyszerek

Bár a merevedési zavar főleg az 50-es években járó vagy idősebb felnőtt férfiakat érinti, jó tudnod, hogy mely gyógyszerek lehetnek káros hatással az erekcióra.