szex
#Vágyak

Ejakuláció befelé - Ilyen is van?

2022.05.20.
1 perces olvasási idő

Nemrég volt az első orális szex élményem a barátnőmmel. Tényleg nagyon jó volt, olyat éreztem, mint maszturbálás alatt még soha (egész testemben remegtem, a talpamtól a fejem búbjáig). Azonban az orgazmusom után szólnom kellett neki, hogy hagyja abba, mert én már elmentem, de ezt ő nem érezte. A kérdésem az, hogy lehetséges ez? Lehet, hogy befelé ejakuláltam? Válogatás a KamaszPanasz Orvos válaszol rovatából.

Kedves Levélíró!

Több lehetséges válasz is van arra, amit tapasztaltál. Lehet, hogy teljes, egész testre kiterjedő orgazmust éltél meg, ejakuláció nélkül. Azok a férfiak, akik képesek erre, általában arról számolnak be, hogy ilyenkor még tele vannak erotikus vággyal, és tudják folytatni az aktust. A legtöbben csak nagyon sok gyakorlás után képesek erre. Tehát, ha veled is ez történt, akkor tehetségesnek mondhatod magad.

A másik lehetséges magyarázat az, hogy retrograd (visszafelé történő) ejakulációd volt. Erről akkor beszélünk, ha az ondó ahelyett, hogy a hímvesszőn át elhagyná a szervezetet, visszafelé áramlik és a húgyhólyagba kerül. Ezt okozhatja cukorbetegség, vagy bizonyos gyógyszerek is. Hosszú távon azért veszélyes, mert ilyenkor lecsökken a hímvesszőn át kilövellt ejakulátum mennyisége ( sőt néha egyáltalán nem távozik ondó), ami nemzőképtelenséget okoz, de az egészségre nem ártalmas. Az is lehetséges, hogy a barátnőd nem érezte, hogy ejakuláltál, mert előtte valami olyat evett vagy ivott, ami miatt érzéketlenebbé vált az ízekre, de az is lehet, hogy nem a szájába, hanem a torkába ejakuláltál, ahogyan Te is feltételezted.

(KamaszPanasz - Dr. Szimuly Bernadett)