nyár
#Suli, munka

Induljon a suli stresszmentesen!

2015.08.25.
1 perces olvasási idő

Hamarosan véget ér a felhőtlen nyár, és a szórakozás. Itt az ideje készülni, és ráhangolódni az iskolára. A KamaszPanasz csapata ebben is a segítségetekre szeretne lenni.

Megannyi próba után a Rebeka Kipróbálta blogon most hasznos tippeket adunk ahhoz, hogy hogyan készülődj a sulira, illetve megmondjuk, hogy melyek azok a dolgok, amelyeket feltétlenül el kell intézned még a tanévkezdés előtt.

Bizony, nem könnyű visszaszokni a "régi" rendszerbe, pláne, ha a nyár minden elképzelést felülmúlt. Még nekem is néha fejtörést okozott a sok bevásárlás, a tankönyvek, illetve minden apró-cseprő dolog, amit még megoldásra vár.

A következő héten megpróbálok segítséget adni ahhoz, hogy hogyan lehet kreatívan "visszarendezni" a szobád az iskolakezdésre, vagy, hogy hogyan vásárolhatsz szuper füzeteket és tanszereket kevesebb pénzből is. Éljen a kreativitás!

Hogyan lehet megkönnyíteni az átállást a nyári szünet után?

Néhány tipp ízelítőül:

  • csomagold el a nyári emlékeket gondosan
  • készítsd elő az iskolai dolgaidat
  • utazz, vagy szervezz biciklitúrát, amíg még jó idő van
  • kezdj járni egy új szakkörbe vagy tanfolyamra

Kövessétek a Rebeka Kipróbálta blogot, és ne feledjetek szétnézni a honlapon, hiszen rengeteg hasznos cikkel próbáljuk meg egyszerűbbé tenni az új tanévet számotokra.

És TE hogyan készülsz az iskolára? Mik azok a trükkök , amivel könnyebbé teszed a tanévkezdést? Fórumon, blogon vagy kommentek formájában osszátok meg velünk a hasznos tanácsaitokat, vagy tapasztalataitokat.

Jó évkezdést kívánunk!

(Gy. R.)

Kapcsolódó címkék

suli