megrontás
#Suli, munka

Két diákját is megrontotta a 37 éves tanárnő

2010.11.23.
1 perces olvasási idő

Két 15 éves fiú diákjával bonyolódott szexuális viszonyba Hina Patel, 37 éves brit tanárnő. A neves Birkdale középiskola történetében mind ezidáig példátlan eset került a nyilvánosság elé.

A tanárnő február elejétől március közepéig számos alkalommal bonyolódott intim viszonyba kamaszkorú tanítványaival. A szerelmi légyottok Patel otthonában történtek.

Az egyik megrontott fiú elmondása szerint a viszony akkor kezdődött, amikor éppen büntetésben volt, és a tanárnő egy papírcetlin megadta neki a telefonszámát. SMS-ezni kezdtek, a fiú egyre forróbb hangvételű üzeneteket kapott tanárjától: "A térdeim is beleremegnek, annyira vágyom rád" - és több hasonlót.

Később Patel meginvitálta lakására a diákot, az alkalmas pillanat akkor érkezett el, amikor két gyermeke elvált férjénél aludt.

Az események felgyorsultak, a fiú hamarosan a tanárnő ágyában találta magát. "Felmentünk az emeleti hálószobába, közben láttam a gyerekek szobáját - mindenütt játékok hevertek. A tanárnő ágya pedig tele volt plüss állatokkal. Elég furcsa látvány volt..."

A diák később egy osztálytársának is megadta Patel tanárnő számát, aki szintén szexuális viszonyba bonyolódott vele. Néhány hét után - ahogy az lenni szokott - fény derült mindkét titkos kapcsolatra.

A szülők és az iskola igazgatója is megdöbbentek a hír hallatán. "Eszembe sem jutott, hogy egy ilyen jó hírű iskolában előfordulhat ez" - fakadt ki egy apuka.

A tanárnőt kiskorú megrontásával vádolják, és felfüggesztették állásából.

(Sz.Sz. - DailyMail)