Receptek, vitamin

#Receptek #vitamin

34 db cikk a témában

#hal
2020.01.06.

Halfilé dalmát módra cukorbetegeknek

Halat szeretnél sütni, de nem tudod hogyan? Hát készítsd mikrohullámú sütőben! Egyszerű, finom és a az ízélmény garantált. Bátran fogyasszák cukorbetegek, laktózérzékenyek, crohnosok, máj- és keringési problémákkal küzdők és azok is, akik allergiások a tojásra.

#máj
2019.12.03.

Máj egészben vashiányosoknak

A máj rengeteg ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, az egészséges és teljes étrend elengedhetetlen része! Vasban különösen gazdag, ezért fogyasztását kifejezetten ajánljuk vashiányosoknak.

#csőtészta
2018.08.18.

Csőtészta hízni vágyóknak

Olyan ebédet vagy vacsorát szeretnél csinálni, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját? Készítsd el alábbi receptünk alapján a csőtésztát és a hatás garantált! Bátran fogyaszthatják hízni vágyók is.

#spenót
2017.08.18.

Spárga spenótmártással vashiányosoknak

Ha diétázol vagy vegetáriánus vagy, akkor számodra remek és finom étel a spárga spenótmártással. Egyszerű elkészíteni és kifejezetten ajánlott vashiányosoknak.

#töltött
2016.08.18.

Töltött pisztráng laktózérzékenyeknek

Töltött pisztráng zöldségkörettel, tökéletes és frissítő nyári étel, nem igaz? Készítsd el alábbi receptünk alapján az ételt és kínáld vele laktózérzékeny, lisztérzékeny, cukorbeteg, csontritkulásos, hasnyálmirigy vagy keringési problémával küzdő vendégeidet!

#jércesaláta
2016.07.13.

Jércesaláta

A mostani receptünk a vitaminokban és egészségben gazdag tápanyagokkal teli. Mindenki fogyassza bátran, aki szereti a különleges és egészséges ételeket!

#méz
2015.05.13.

Villámgyors epres gyümölcssaláta laktózérzékenyeknek

Itt az eperszezon, használjuk ki! Nagyon finom, vitamindús és mégis diétás étel a gyümölcssaláta. Néhány gyümölcs, egy kis méz, és máris kész az ínycsiklandó finomság, amit nemcsak fogyni vágyók, hanem laktózérzékenyek, lisztérzékenyek, keringési vagy májproblémákkal küzdők is fogyaszthatnak.

#waldorf saláta
2013.04.08.

Waldorf saláta lisztérzékenyeknek

A Waldorf saláta receptje. Lisztérzékenyek, keringési problémákkal, csontritkulással és gyomorfekéllyel küzdők is fogyaszthatják.

#recept
2012.11.29.

Avokádókrém lisztérzékenyeknek

Az avokádókrém nemcsak pirítóson isteni, hanem tortillára, nachosra vagy akár sós kekszre is kenhetjük. Vegetáriánusok, lisztérzékenyek, és tulajdonképpen mindenki fogyaszthatja. Gyorsan elkészíthető, és egy könnyed családi mozihoz vagy grillpartihoz kiváló étel.

#alma
2012.11.27.

Almás lepény lisztérzékenyeknek

A piacon már kaphatók a finomabbnál finomabb almák. Igazi őszi finomságy ez az almás lepány. A receptet úgy állítottuk össze, hogy lisztérzékenyek is fogyasztani tudják, így senki sem marad ki a jóból. Egy pohár tejjel isteni nassolnivaló.