Receptek, só

#Receptek #só

27 db cikk a témában

Kenyér lisztérzékenyeknek
#recept
2023.12.09.

Kenyér lisztérzékenyeknek

A gluténérzékenység hazánkban is egyre több embert érint. Ilyenkor nem könnyű a főzés és a sütés, hiszen a hagyományos alapanyagokat nem minden esetben tudja használni az ember.

#ősz
2021.10.26.

Egyszerű őszi tökfőzelék epebetegeknek

Készítsd el az otthonodban ezt a hagyományos, őszi ételt. Amikor kint hűvösre vált az idő jól fog esni a gőzölgő tökleves az asztalon. Tálald az epebetegeknek, allergiásoknak, chronosoknak, gyomorfekélyeseknek és keringési problémákkal küzdőknek is!

#horiatiki
2021.09.30.

Horiatiki, görög saláta laktózérzékenyeknek

A horiatiki ízvilága jellegzetes és nagyon gazdag. Egyediségét a tofu és az oregano kölcsönzi. Elkészítése egyszerű, és garantáltan megéri a fáradozást! Ajánljuk laktóz- és lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek.

#zöldség
2021.09.23.

Zöld zöldségleves epebetegeknek

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a zöldség és gyümölcs fogyasztás. A zöldségben rejlő vitaminokat szervezetedbe juttathatod levesként is. Készítsd el alábbi receptünk alapján a zöld zöldséglevest, amiből epebetegek és vashiányosok is nyugodtan kanalazhatnak.

#csiburéki
2021.09.05.

Csiburéki lisztérzékenyeknek

Szeretnél valami nem mindennapit készíteni a ebédlőasztalra? Készítsd el receptünk alapján a csiburékit, ezt egy orosz tésztakülönlegességet, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#ananász
2021.08.29.

Ananászos csirkemell vesebetegeknek

Ha a csirkét fel szeretnéd dobni egy kis nyári ízzel és magadat Hawaiira varázsolni, akkor készítsd el alábbi receptünk alapján az ananászos csirkemellet. Bátran fogyasszák vesebetegek, crohnosok, liszt- és laktózérzékenyek egyaránt!

#sajt
2021.08.14.

Sajtsaláta csontritkulásosoknak

Egészségesebben és változatosabban szeretnél étkezni? Egy kis életmódváltásra lenne szükséged? Iktasd be a hétköznapjaidba a sajtsalátát. Ez a saláta gyümölcsöt és zöldséget is tartalmaz, ezek által rengeteg ásványi anyagot és vitamint juttatsz a szervezetedbe. Csontritkulásosok és chronosok is bátran fogyasszák!

#tzatziki
2021.07.26.

Tzatziki saláta csontritulásosoknak

A görögök hagyományos étele a tzatziki saláta. Készítsd el te is otthon és varázsold konyhádba a mediterrán országot. Remek választás a csontritkulásosok, keringési problémások és a lisztérzékenyek részére is!

#jércesaláta
2016.07.13.

Jércesaláta

A mostani receptünk a vitaminokban és egészségben gazdag tápanyagokkal teli. Mindenki fogyassza bátran, aki szereti a különleges és egészséges ételeket!

#só
2015.08.12.

Sós perec lisztérzékenyeknek

Sós perecet árulnak minden büfében, minden vidámparkban és minden strandon. Gyorsan oltja az éhséget, könnyű elkészíteni, sokáig eláll és olcsó nassolnivaló. Kell ennél több indok, hogy otthon is elkészítsd? Ha alábbi receptünk alapján készíted el, akkor lisztérzékenyek is fogyaszthatják a pereced.

#sajt
2013.08.11.

Sajtos spagetti lisztérzékenyeknek

Szinte mindenki szereti a spagettit. Miért pont a lisztérzékenyektől vonnánk meg az általa nyújtott élvezeteket? Alábbi receptünk spagettije gluténmentes hozzávalói jóvoltából számukra is fogyasztható, készítsd el nekik!

#sajt
2013.04.11.

Sajtos rúd

A sajtos rúd remek vendégváró! Alábbi receptünk alapján gyorsan elkészítheted és a siker garantált lesz!

#tortilla
2012.12.03.

Tortilla lisztérzékenyeknek

A tortillában nemcsak az a jó, hogy a tésztáját pofonegyszerű elkészíteni, hanem az is, hogy rengetegféleképpen variálhatod a töltelékét, akár magában, egy kis zöldséggel is eheted. Őszi kerti partikra, téli nassolnivalóknak kiváló kenyérpótló. Ha lisztérzékeny vagy, vagy olyan vendégeket vársz, akik nem ehetnek glutén tartalmú ételeket, kedveskedj nekik ezzel a nassolnivalóval.

#főzelék
2012.09.01.

Finomfőzelék gyorsan

Májproblémával és keringési zavarban szenvedőknek kiváló egytálétel javaslatunk a következő. Irány a konyha, és ha megvan minden hozzávaló, hozzá is láthatsz a finomfőzelék elkészítéshez!