Receptek, édesség

#Receptek #édesség

55 db cikk a témában

#bonbon
2010.12.05.

Bonbon házilag, lisztérzékenyeknek is

Ha megmaradt egy kis sütemény, ne dobjuk ki, néhány adalék segítségével készítsünk belőle bonbont. Kínáljuk bátran a lisztérzékeny barátokat is!

#rizs
2010.09.11.

Rizstorta epebetegeknek

Ezt a finomságot lisztérzékenyek is fogyaszthatják, de figyelem, diétázóknak sajnos tiltólistás étel! Fogyaszthatják lisztérzékenyek, epebetegek, gyomorfekélyesek, vesebetegek és hízni vágyók is.

#linzer
2010.08.08.

Linzerkarika laktózérzékenyeknek

A nagymama tuti receptje. Szinte nincs olyan, aki ne ismerné, és ne kedvelné a linzerkarikát. Egyszerű, de nagyszerű. Receptünket laktóz- és lisztérzékenyek is bátran kipróbálhatják!

#recept
2010.07.18.

Csokis kalács hízni vágyóknak

Nem éppen a diéta lett előtérbe helyezve, de néha igenis nem árt kicsit kényeztetni magunkat! Főleg ha ilyen finomságról van szó, mint a kalács. S ha még csokis is...

#keksztorta
2010.06.17.

Keksztorta (sütés nélkül)

Könnyű, finom, és ripsz-ropsz megvan. Kell ettől több pozitív tulajdonság egy desszerthez, amit még cukorbetegek is fogyaszthatnak?

#recept
2010.03.31.

Joghurttorta - liszt és tojás nélkül

Ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető desszertet lisztérzékeny locsolóid is bátran fogyaszthatják! Lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek, epe-és gyomorbetegeknek és hízni vágyóknak ajánljuk.

#recept
2009.10.17.

Diós vagy mandulás félhold lisztérzékenyeknek

Nincs aki ne ismerné, vagy ne evett volna a Nagyi hagyományos receptje alapján készült diós vagy mandulás félholdjából. Mi a receptet egy kis módosítással lisztérzékenyek számára is fogyaszthatóvá tettük.

#desszert
2009.09.03.

Kókuszkifli lisztérzékenyeknek

Sokak kedvence a kókuszkifli, és kedvelt desszert számos rendezvényen és összejövetelen. Mostani receptünkkel Te magad is könnyedén elkészítheted, és elkápráztathatod családod, barátaid remek főzőtudományoddal!