Receptek, édesség

#Receptek #édesség

55 db cikk a témában

#marcipán
2014.03.26.

Marcipán laktózérzéknyeknek

Díszíteni szeretnéd tortádat, süteményedet? Készíts marcipánt, sokkal személyesebb, mint megvenni! Így fogyaszthatják lisztérzékenyek, laktózérzékenyek, hízni vágyók és tojásra allergiások is.

#túró
2014.03.24.

Túrós pille csontritkulásosoknak

Nagyon gyors, nagyon egyszerű és nagyon finom desszert, melyet csontritkulásosok és lisztérzékenyek is fogyaszthatnak. Ez a túrós pille! Kedveskedj vele vendégeidnek és családodnak!

#szendvicssütó
2014.03.14.

Szendvicssütős túrós batyu hízni vágyóknak

Készítettél már túrós batyut szendvicssütőben? Nem? Hát próbáld ki, az eredmény ínycsiklandó lesz! Bátran fogyasszák lisztérzékenyek és hízni vágyók egyaránt.

#lekvár
2014.02.27.

Lekváros bukta laktózérzékenyeknek

Sajnos a manapság kapható bukták még csak meg sem közelítik a nagyiféle házi süteményt. Hiányzik belőlük a lekvár, a tészta pedig sokszor száraz és szikkadt. Ha valódi, omlós buktára vágysz, legjobb, ha magad készíted el. Próbáld ki receptünket, amit még a nagyi is megirigyelne! Fogyaszthatják lisztérzékenyek, laktózérzékenyek és hízni vágyók is.

#linzer
2013.12.18.

Málnás-mandulás linzer csontritkulásosoknak

Karácsony közeledtével jó ötlet linzert készíteni. Egyaránt a gyermekek és felnőttek kedvence, mutatós és nagyon finom. Kínáld bátran csontritkulásos szeretteidet!

#gyümölcs
2013.10.01.

Gyümölcsös túrókrém chronosoknak

Kívánod a nyárias, könnyű ízeket? Ennél egy gyorsan és könnyen elkészíthető, ám mégis ízletes desszertet kevés alapanyagból? Készítsd el alábbi receptünk alapján a gyümölcsös túrókrémet! Chronosoknak is bátran ajánljuk fogyasztását.

#spenót
2013.09.11.

Spenótos palacsinta

Mindenki szereti a kakaós, lekváros, túrós vagy nutellás palacsintát. Próbáld ki a spenótos palacsintát is. Kedveskedhetsz vele vegetáriánus, hízni vágyó és vashiányos barátaidnak és rokonaidnak is.

#linzer
2013.08.25.

Linzertészta kukoricalisztből

Linzer, tea és egy jó beszélgetés. Ki ne szeretné? Itt egy recept, hogy ez efféle élvezeteket a lisztérzékenyek is élvezhessék.

#eper
2013.06.12.

Hogyan készítsünk epertortát?

Kora nyári, könnyed desszert. Ki az, aki ellent tud állni egy igazán szépen elkészített epertortának? Receptünk összeállításakor odafigyeltünk, hogy lisztérzékenyek és csontritkulásban szenvedők is élvezhessék eme remek eperszeletet.

#madártej
2013.03.14.

Madártej epebetegeknek

A madártej széles körben ismert és elterjedt desszert hazánkban. Kis konyhai jártasság szükséges az elkészítéséhez. Ajánljuk lisztérzékenyeknek, epebetegeknek, gyomorfekélyeseknek, csontritkulásban szedvedőknek és hízni vágyóknak is.

#diéta
2013.03.10.

Diétás túrógombóc cukorbetegeknek

Mindenki evett már túrógombócot, és nem is lehet ismerni olyat, aki ne szeretné. Van aki simán, van aki különlegesen szereti, de a végeredmény mindig ugyanaz: Az utolsó darabig elfogy. Készítsd el Te is! Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják.

#alma
2012.11.27.

Almás lepény lisztérzékenyeknek

A piacon már kaphatók a finomabbnál finomabb almák. Igazi őszi finomságy ez az almás lepány. A receptet úgy állítottuk össze, hogy lisztérzékenyek is fogyasztani tudják, így senki sem marad ki a jóból. Egy pohár tejjel isteni nassolnivaló.

#recept
2011.01.19.

Feketeerdő torta lisztérzékenyeknek

Igazi ínyencséggel szolgálunk mostani receptünkben. A feketeerdő torta egy olyan receptjével ismertetünk meg, amelyet lisztérzékenységben szenvedők és hízni vágyók is bátran fogyaszthatnak.