Receptek, diéta

#Receptek #diéta

45 db cikk a témában

#zöldség
2017.08.18.

Zöldséges hal gyomorfekélyeseknek

Nyáron a legfinomabb és legegészségesebb vacsora a zöldséges hal. Alábbi receptünk alapján könnyen elkészíthető és még gyomorfekélyesek, lisztérzékenyek, laktózérzékenyek, crohnosok, máj- vagy keringési problémákkal küzdők is.

#jércesaláta
2016.07.13.

Jércesaláta

A mostani receptünk a vitaminokban és egészségben gazdag tápanyagokkal teli. Mindenki fogyassza bátran, aki szereti a különleges és egészséges ételeket!

#virsli
2013.08.31.

Virslisaláta cukorbetegeknek

Kevés időd van elkészíteni a vacsorát egy cukorbeteg barátodnak? Ne pánikolj! Alábbi receptünk alapján készítsd el a virslisalátát, amit cukorbetegek, chronosok és csontritkulásosak egyaránt fogyaszthatnak.

#sajt
2013.08.11.

Sajtos spagetti lisztérzékenyeknek

Szinte mindenki szereti a spagettit. Miért pont a lisztérzékenyektől vonnánk meg az általa nyújtott élvezeteket? Alábbi receptünk spagettije gluténmentes hozzávalói jóvoltából számukra is fogyasztható, készítsd el nekik!

#fűszeres paradicsomleves
2013.06.25.

Fűszeres paradicsomleves cukorbetegeknek

Egyik legelterjedtebb és legegészségesebb zöldségünket, a paradicsomot számtalan formában lehet elkészíteni. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogy hogyan tudod könnyedén összeütni egy kellemes, fűszeres leves formájában. Fakanalat a kézbe!

#sajt
2013.04.11.

Sajtos rúd

A sajtos rúd remek vendégváró! Alábbi receptünk alapján gyorsan elkészítheted és a siker garantált lesz!

#waldorf saláta
2013.04.08.

Waldorf saláta lisztérzékenyeknek

A Waldorf saláta receptje. Lisztérzékenyek, keringési problémákkal, csontritkulással és gyomorfekéllyel küzdők is fogyaszthatják.