Lélek, válás

#Lélek #válás

6 db cikk a témában

Válnak a szüleim. Hogyan éljem túl?
#válás
2024.04.17.

Válnak a szüleim. Hogyan éljem túl?

Ha a szüleid nemrég váltak el, vagy éppen válófélben vannak, akkor valószínűleg rengeteg mindenen kell most keresztülmenned, és sok változással kell szembenézned a családi életed terén. A leggyakoribb kérdések megválaszolásával segítünk, hogy átvészeld a nehéz időszakot!

#válás
2020.10.11.

Csonka családban élni

Kettő helyett egy szülővel élni együtt komoly érzelmi törést, lelki kavarodást okozhat. Egy haláleset vagy válás teljesen megváltoztatja addigi életed. Persze, szereted a gondoskodó nagyszülőt és nagybácsit is, azonban lelked mélyén mindennapi, ép, anyás-apás családról álmodsz.

#mostoha
2017.07.06.

Élet mostohaszülőkkel

Amikor két ember összeházasodik, azt remélik, örökké együtt maradnak. De néha az idő múltával érzéseik megváltoznak, még akkor is, ha közös gyerekük van. A pár ráébredhet arra, hogy boldogabbak lehetnek külön, mint együtt, ezért a válást választják. Ám ez sohasem könnyű döntés.

#lopás
2010.10.20.

Lopásra kényszerülve

Ha éhes, szomjas, fázik és nincs más eszköze, hogy kielégítse ezt és még buzdítják is rá, akkor a személy lop. Van, aki kér, van, akinek eszébe sem jut a lopás.

#válás
2010.04.28.

Elvált szülők gyermekeként

Az olyan, mintha a családi képet kettétépnéd, de nem tudod már visszaragasztani, mert hiányzik egy darab. Az a darab hiányzik, ami a szüleidet összetartotta.