Szeretkezni akarok az edzőmmel! Működhet szexuális viszony egy 16/L és egy házas 39/F között?

2011.05.11.
A közelmúltban tagja lettem egy sportcsapatnak. A helyzet az, hogy az edzőm egy lehengerlően vonzó férfi. Mikor először beszéltem vele, csak hebegtem-habogtam, még soha senki nem volt rám ekkora hatással. Nem vagyok az a típus, aki minden apró/kedves gesztus mögé szexuális szándékot feltételez, de már megismerkedésünk elején is úgy éreztem, kettőnk között ez a vonzalom kölcsönös. Majd az edzések alkalmával a csapattársaim is észrevették, hogy az edző feltűnően sok figyelmet szentel nekem. Az is megfordult a fejemben, hogy csak azért, mert én vagyok az új játékos, ezért kíváncsi a teljesítményemre. Nekem viszont elég nehéz nem az edzőmre koncentrálnom, és ez a sport rovására megy. Az is zavaró volt számomra, hogy a csapattársaim megállás nélkül azzal cukkoltak, hogy „totál rám izgult az edző”. Majd közölték velem, hogy nős, és van egy 8 éves kislánya!! Ez a hír nagyon letört, mert ebből arra következtettem, hogy valóban nem akar tőlem semmit ez az észbontóan jó hapsi.
A tegnapi edzés végén azonban áthívott az edzői szobába. Soha életemben nem voltam még annyira izgatott, mint akkor. A szívem a torkomban dobogott. Elmondta, mennyire örül, hogy egy ilyen jó játékosra tett szert mint én. Ezt követően pár percig némán néztünk egymás szemébe. Érezhetően izzott körülöttünk a levegő. Én pedig reszkettem a vágytól, hogy közelebb kerüljek hozzá. A tekintetéből kiolvasható volt, hogy egyre gondolunk. Majd mondta, hogy foglaljak helyet a szobában, hogy kellemesebben tudjunk beszélgetni. A bökkenő csak az volt, hogy a szobában mindössze egy fotel volt található, melyre labdák voltak pakolva, és egy szék amin ő ült. Zavarodottan nézhettem rá, ő pedig kajánul vigyorogva felvetette az ötletet, hogy az ölébe is ülhetek. Nem is tudom mi ütött akkor belém. Vágytól fűtve odaléptem hozzá, és leültem az ölébe szemben vele. Mélyen a szemembe nézett, én pedig nem bírtam már neki tovább ellenállni. A nyaka köré fontam a karjaimat és lágyan megcsókoltam. Szenvedélyesen viszonozta. (Olyan volt az egész, mint egy édes álom. Azt akartam, hogy soha ne legyen vége.) Mindeközben ahogy teste a testemnek feszült, teljesen felkorbácsolta a bennem égő tüzet. Csípőmet követelőzőbben a csípőjéhez nyomtam. A nadrágján keresztül éreztem az ágaskodó férfiasságát. Teljesen beindultam tőle. Egyre mohóbban csókoltam, s kezeim sürgetve gombolták ki az ingjét. Ő nem gondolván arra, hogy házas, egy percig sem tiltakozott ellene. Sőt, a pólóm alá nyúlván simogatni kezdte a testemet. Egyre jobban vágytam arra, hogy mindenestől az övé legyek. Ekkor megszólalt a mobilja!!! Mindketten nagyon idegesek lettünk, de mondta, hogy fel kell vennie, mert lehet, hogy fontos. Azt hittem felrobbanok a dühtől. Fogtam magam, és arrébb vonultam tőle, hogy nyugodtan tudjon beszélni. Mondta, hogy a felesége hívta, hogy most rögtön mennie kell a gyerekéért az iskolába, mert már így is fél órája rá vár. (Nem figyeltük az időt…) Persze megértettem, hogy ez fontosabb, de így ott maradtunk felizgultan, kielégítetlenül. Mondta, hogy ő is nagyon ideges, hogy most abba kell hagynunk, de ígérte, majd folytatjuk valamikor. Azt is hozzátette, hogy ne meséljek róla senkinek, de persze ez magától értetődő.
Ön szerint működhet ez a viszony? Én nagyon szeretném. Viszont szörnyű bűntudat gyötörne, ha velem csalná meg a feleségét. Mindemellett, hogy viselkedjek vele úgy a többiek előtt, mintha semmi sem történne/történt volna köztünk?
16/L

Szakértőnk válasza a Szeretkezni akarok az edzőmmel! Működhet szexuális viszony egy 16/L és egy házas 39/F között? kérdésre

Kedves Levélíró!

A történet, amelyről írsz, sajnos nem ritka. Nős, vagy legalábbis sokkal idősebb pasi, és egy fiatal lány… Az kérdezed, működhet-e ez a viszony. Milyen viszonyra gondolsz? A szexuális kapcsolat minden bizonnyal működhet, hiszen eddig is működött, minden bizonnyal nem te vagy az első ennek a pasinak az életében, sajnos. Ha valaki ilyen könnyen belemegy egy testi kapcsolatba, az nem először csinálja! Tehát a szex működhet, csak kérdés, neked ez mennyire lesz elég, mennyire lesz elég a „második vagyok” érzés, a feleségét és a gyerekét ugyanis a legritkább esetben hagyják el ezek a pasik. Szóval a szerelmi kapcsolatra nem sok az esély. A bűntudat fontos dolog, jelzi, hogy van lelkünk, de ne aggódj, ez a férfi már biztosan megcsalta párszor a feleségét – kihasználva az edzői pozícióját. De a bűntudatnál most én fontosabbnak tartom azt, hogy a saját érdekeidet tartsd szem előtt, és gondold végig, mi az, amit egy ilyen szexuális kapcsolat adhat neked, milyen következményekkel járhat, és gondold végig, megéri-e neked ez – hiszen itt a korodnál, a státuszodnál (ő az edző, te a diák) és annál fogva, hogy te egyedül vagy, neki meg van felesége, így csak te húzhatod a rövidebben ebben a történetben. Azt gondolom, teljesen természetes, hogy vonzódsz hozzá, erős, ügyes, komoly férfi, könnyen beleszerethetünk a tanárunkba, edzőnkbe, orvosunkba. Ezzel semmi gond sincs! Viszont ennek a pasinak kellett volna észnél lennie, és nem visszaélnie a helyzetével! Remélem tudtam segíteni, és ha kérdésed van, vagy bármilyen fejlemény, amivel kapcsolatban a véleményünkre lennél kíváncsi, írj bátran!

Üdv,

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor