Hogyan felejtsem el?

2011.04.24.
Egy suliba járok azzal a fiúval, aki nagyon tetszik. Soha nem beszéltem még vele, nem is ismerem. Mindig csak rá gondolok, hiányzik, ha nem láthatom. Előre félek a nyári szünettől, mert akkor nem láthatom :(
Lehet, hogy én is tetszem neki, de lehet, hogy csak beképzelem. Ha a folyosón áll a haverjaival, akkor mindig engem néz, de ha szembetalálkozunk, akkor rám sem néz.
Pár hónapja az osztályom előtt állt (már vége volt a sulinak) és befelé nézett (csak páran voltunk ott). Mostanában 1-2 szer odajött abba a buszmegállóba amiben szoktam lenni (nem busszal jár csak a haverjával volt).
Ha tetszenék neki, akkor közeledne?
Hogyan tudnám elfelejteni, mert már nem bírom sokáig.
Még soha nem volt barátom.(páran már akartak velem járni, de...)
18 éves a fiú én 15

Szakértőnk válasza a Hogyan felejtsem el? kérdésre

Kedves Levélíró!

Elképzelhető, hogy tetszel a fiúnak, de ennyiből még teljesen nem lehetünk biztosak. Lehet, hogy tetszel neki, de kicsit félénk, esetleg ő sem tudja, hogyan közeledjen feléd. A legegyszerűbb volna valahogyan rákérdezned, mert ha esetleg nemleges választ is kapsz, az is jobb, mint ez a bizonytalanság. Ha nemleges a válasz, akkor legalább tudod, hogy a legjobb, ha megpróbálod túltenni magad rajta. Ha pedig a válasz igen, tehát tetszel te is neki, akkor lehet gondolkozni azon, hogy hogyan továbbJ Mert amíg nem tudod a választ, addig nem kell elfelejtened! Rákérdezhetsz te is akár személyesen, vagy akár, ha rátalálsz valamilyen közösségi portálon. Nem kell azt elmondanod, hogy mennyire tetszik neked, csak annyit mondj, vagy írj, hogy ő neked nagyon szimpatikus, kíváncsi vagy arra, hogy ő hogy áll hozzád, van-e esélye annak, hogy jobban megismerjétek egymást. De ha te nem szeretnéd ezt egyenesen tőle megkérdezni, akkor megkérheted erre egy barátnődet is, aki megteszi ezt helyetted!

Hajrá, drukkolok;)

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor