Szerintetek elítélendő lenne ha viszonyt kezdenék a barátom 44 éves apjával?Egy tanácstalan 16 éves lány

2011.03.29.
Sziasztok!
A következő lenne a helyzet: Egy 16 éves lány vagyok, van barátom, aki szintén ennyi idős. Bevallom őszintén, nekem titkon az idősebb pasik keltik fel a szexuális érdeklődésemet, de eddig ezt próbálom/próbáltam elnyomni magamban. A barátom nem valami férfias jelenség, ezért annyira kirobbanóan nem vonzódom hozzá, de kedves és vicces fiú, ezért jöttem össze vele.
Már fél éve alkotunk egy párt, viszont még nem feküdtünk le egymással. (Nem is éreztem rá túl erős késztetést.) Viszont a múltkor elhatároztuk, hogy ott alszom náluk, és megtörténik köztünk a dolog. Csakhogy nagy megdöbbenés ért. Ugyanis az apja egy Adonisz!...Kb. 190 cm magas, dús fekete hajú, sármos arcú, vonzó testű… Még sohasem láttam ennyire vonzó férfit. Ő és (az elhízott…) felesége próbáltak velem kedvesen ismerkedni, beszélgetni, nem tudom, mennyire látszódhatott rajtam, hogy nagyon zavarban voltam. Emellett remélem, nem méregettem, bámultam túl feltűnően ezt a szívdöglesztő férfit, de egyszerűen nem tudtam betelni a látványával. A hangja is igazán férfias, és izgató, s mint kiderült a humorérzéke is remek. Egyébként ő 44 éves, a felesége pedig 42.
Aztán este, mikor a barátom össze akart volna melegedni velem, nemet mondtam neki, fáradságra hivatkozva, az igazi ok viszont, hogy csak az apjára tudtam gondolni, aki épp a mellettünk lévő szobában volt. ( Próbáltam nem gondolni rá, mert tudom, hogy ez nem helyes, és kicsit bűntudatom is van/volt, hogy ennyi idősen egy 40-es férfira gerjedek…)
Hajnalban, mikor már mindenki aludt, nagyon kellett pisilnem, ezért kimentem WC-re. (Egyébként nem szeretek idegen helyen wc-re menni…) Csakhogy míg „végeztem a dolgom” rám nyitott a barátom apja, ugyanis, nincs az ajtójukon zár! (Lehet, hogy szándékosan??) Lehetséges, hogy többet is látott ott „lent” is belőlem. Mindenesetre ijedten rögtön be is csukta az ajtót. Nagyon kellemetlenül éreztem magam ettől a „kis meglepetéstől”. Viszont mikor kijöttem a mosdóból odajött hozzám, és vigyorogva bocsánatot kért, majd hosszan MEGÖLELT, és mondta, hogy ne haragudjak rá. (Érezhető volt a kettőnk közötti szexuális feszültség a levegőben.) Ezen a lépésén nagyon meglepődtem, de teljesen feltüzelt a közelsége, sosem kívántam még így senkit, és majd el tudtam volna szállni annyira boldog voltam. Ráadásul mikor magához szorított úgy éreztem, hogy dudorodott a nadrágja. Viszont aztán ismét eltávolodtunk, jóéjt kívántunk egymásnak, s mentünk vissza a szobánkba. ( én valószínűleg fülig pirulva )
A kérdéseim: Szerintetek kölcsönös ez a vonzalom? Ti nagyon elítélnétek, abban az esetben, hogyha alkalmam nyílna rá, lefeküdnék vele? Mi módon maradhatnék kettesben vele?

Szakértőnk válasza a Szerintetek elítélendő lenne ha viszonyt kezdenék a barátom 44 éves apjával?Egy tanácstalan 16 éves lány kérdésre

Kedves Levélíró!

Az a helyzet, hogy bár elképzelhető, hogy akkor valami az apukában is megmozdult, de én nagyon valószínűnek tartom, hogy ezt gyorsan el is hessegette magától, ha volt is ilyen érzése. Hiszen felesége van, és nem gerjedhet rá a fia barátnőjére – ez teljesen ellenkezne az ő etikai, morális elveivel. Ezért bár talán elindult benne valami, ezt csírájában el is fojtotta. Persze lehetett ez az ölelés egy pusztán atyai ölelés is! Nem ítél el senki, hogy ilyet érzel, és ilyen vágyaid vannak, ettől ne félj! Én más okból tanácsolom azt, hogy próbáld meg ezt lezárni magadban. Azért gondolom ezt, mert a pasi részéről teljesen ki van zárva, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön veled. Még csak nem is a felesége miatt nem tenné. Hanem a fia miatt! Főleg, hogy ha a saját fia (azaz nem csak nevelő apja). Ha már az idősebb pasik vonzanak, akkor máshol keresd ezt, mert ha ebbe a férfiba szeretsz bele, annak nem sok esélye van, és így magadnak okozol ezzel rossz perceket.

Minden jót! Üdv,

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor