Most ilyenkor mit akar?

2011.02.11.
Kedves Szakértő!
vAn egy haverom, akit nagyon imádok, jófej srác, és hát..teccik is. Baráti dolgokkról szoktunk beszélgetni, de minidg olyan dolgokat mond, amiket a nála jobb barátomnak eszébe sem jut. pl hogy találkozzunk. Amikor meséltem ennek a srácnak, hogy a volt pasim folyton oltogat, meg beszólogat azt mondta, hogy már nagyon mérges rá, és hogy legközelebb szoljak neki, nagyon beoltja a srácot, úgy hogy rám se mer majd nézni... Amikor mondtam neki, hogy nagyon kedves de nme kell ezzel fáradoznia, akkor azt mondta:
-Jó de nagyon idegesít ha valaki bunkózik...főleg ha veled.
Na ez nálam kiverte a biztosítékot. Lehet, hogy ez csak baráti megjegyzés volt, de nagyon sok ijen apró megjegyzése van. PL:
-szeretem ahogyan mesélsz. :D nagyon viccesen. és teccik, hogy érettebbnek látszol a korodbelieknél. meg is lepődtem, hogynormális vagy.
Teccik és nem tudom, hogy teccek-e neki, vagy csak barátként tekint rám.. Mellesleg én 14 éves vagyok ő 17. Kérem segítsen! Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Most ilyenkor mit akar? kérdésre

Kedves Kérdező!

A fiú biztosan vonzódik hozzád, szimpatikus vagy neki, de azt még ennyiből nehéz lenne megmondani, hogy akar-e komolyabbat is, lehet, hogy a korkülönbség miatt nem lépett még egyértelműbben. Ezt a legegyszerűbben tőle tudhatod meg! Elmondhatod neki, hogy néha olyan nehéz kiigazodni rajta, néha olyan, mintha barátként viselkedne veled, néha meg olyan, mintha ez több lenne - itt elmondhatod neki azokat a megjegyzéseit, mondatait, amit itt is leírtál. Mond meg neki, hogy szeretnéd ezt megérteni, mert ez a kérdés nem hagy nyugodni. Akár bevezetheted a témát azzal, hogy a kapcsolatokról beszélgettek, neki mennyi volt a legkomolyabb kapcsolata, volt-e már szerelmes, hisz-e a fiú – lány barátságban, stb. Meglátjuk mit reagál;)

Hajrá;)

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor