Heteroszexualitás határai 2.

2010.09.28.
"Hogyan kaptál homoszexuális ajánlatokat? Honnan érzeték ők, hogy neked lehet ilyen ajánlatot tenni? Egy átlagos fiút nem gyakran környékeznek meg olyanok, akik a saját nemüket kedveleik… mit sugárzol magadból, mit láthatnak rajtad? Ha valóban el akarsz indulni a heteroszexualitás útján, akkor kezd el aktívan gyakorolni, milyen az férfinak lenni – mivel az édesapádtól ezt nem láthattad, ezért ez most kell bepótolnod. Csinálj férfias dolgokat, küzdősport, extrém sportok (sziklamászás, air soft, stb.) csúnyabeszéd, borosta, és hogy ne csak külső dolgokat említsek: határozottság, keménység, csajozás. Keress magadnak fiútársaságokat akár az edzésen, vagy bárhol, ne nyugodj bele, hogy csak lányokkal vagy körülvéve. A dolog akkor fog „perdöntő bizonyítékot” nyerni, amikor a jelenlegi barátnőddel közel kerültök egymáshoz, és meglátod, hogyan reagálsz majd a testére, milyen lesz vele a szex!"
Köszönöm a gyors válaszát :)
Általában fórumokon, közösségi oldalakon küldenek személyes, és... sajnos konkrét ajánlatokat. Ott általában megválogatom a szavaimat, mert én nagy fegyvernek tartom a helyes fogalmazást, megfelelő közlési formákat, ezért (ahogy a levélből is olvasható) mindig ügyelek a kerek, teljes mondatokra, az információ teljes leközlése és az adott helyzet milyensége miatt. És okozhat ez is elegendő félreértést...
Élőben semmi jel nem utal arra, hogy én ujjongva fogadnám ezeket az ajánlatokat. Normálisan öltözködök, próbálok a mai fiú divatirányzatokba is bele-belefolyni, hogy a kép rólam mégse egy pézsmapatkányé legyen mások szemében, akik esetleg először rám néznek. Azonban a divatban a metro-bi- és homoszexuális öltözékeket nagy ívből kerülöm.
A férfiasságot maximum a bátyámtól tanulhatom el, és most tűnt fel, hogy nemrég el is kezdtem. Kondizni járok, elég gyakran, és a testépítésben próbálok otthon lenni. Ez mind szép és jó, de még mindig nem értem, miért gondolhatja rólam azt valaki, hogy ebben az irányzatban élem a szexuális életem.
Az utolsó sorokra válaszolva... Azt tudom, hogy engem a nők is rendkívül vonzzanak, főleg a barátnőm. Azonban Ő az aktust még nem is nagyon akarja hallani... persze én nem sürgetek semmit. Megtörténik, amikor megtörténik, de ez nagy valószínűséggel a közeljövőben nem tervezhető...

Szakértőnk válasza a Heteroszexualitás határai 2. kérdésre

Kedves Levélíró!

Nagyon jó, folytasd a férfiasság gyakorlását, keress akár más mintákat is a bátyádon kívül. Már csak azért is, mert nem tudom, őmellette meddig volt ott az apukátok. A kondi nagyon jó, de ne állj meg itt, hiszen a konditerem a metroszexualitásnak is nagyszerű építőköve, nem csak igazi férfias férfiak járnak kondiba. Amíg pedig a barátnőd még nem kész a szexuális együttlétre, legyél türelmes, ne skatulyázd be magad, és örülj, hogy van benned nyitottság!

Minden jót!

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor