Azthiszem szeretem. De nagyon befojasol a masok velemenye. Mit tegyek?

2010.05.12.
Az tortent,hogy volt egy egy eves kapcsolatom. Kihules miatt szakitottunk most par hete. Meg nincs egy honapja :) Az a problemam,hogy van egy haverom,hogy ugy mondjam aki megtettszett mert volt koztunk valami. Az a gond,hogy valoszinu,hogy mindenki megszolna,hogy mar van baratom ha osszejonnek vele.
Pedig en szeretnek vele lenni. Nem tudom mi tetszik benne. De mindig a tekintetet keresem es nem tudom lehetseges,hogy beleszerettem.Azt nem tudom,hogy merjek tovabb lepni? A masik kapcsolatot mar lezartam. Csak masok zavarnak, masok velemenye. Anyukam korulbelul tudja mi a helyzet o is azt mondja,hogy varjak meg. En amondo vagyok,hogy sosem lehet tudni mi tortenik holnap es a manak kell elni. Lehet meghalok es nem tudom legalabb egy napomat vele tolteni. A lenyeg az hogy tanacsot szeretnek kerni. Mit tegyek nagyon rossz lenne ram nezve ha egy ket het mulva osszejonnek a fiuval?Mikor nem lat senki neha el el lopunk egymastol egy csokot es akkor az olyan jo:X
Koszonom elore :)

Szakértőnk válasza a Azthiszem szeretem. De nagyon befojasol a masok velemenye. Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt kell eldöntened, kinek a véleménye számít neked. Érdemes leszűkíteni azoknak a körét, akiknek a véleményére adsz (közeli barátok, család, stb.). A többiek pedig nem számítanak annyira, hiszen nem lehet mindenki jó véleménnyel rólunk. Ha azt gondolod, rossz szemmel néznének rád azok, akik fontosak neked, akkor váj még, a titkos szerelem különben is sokkal izgalmasabb tud lenni ;) Emellett meg azt gondolom, hogy azok, akik közel állnak hozzád, ők meg úgyis tudják, hogy az előző barátoddal már régebb óta nem működött a kapcsolat, kihűlt, szóval gyakorlatilag nem két hete lett vége, hanem már korábban is. A közeli barátoknak el is tudod magyarázni a helyzetet. És különben is, a jó barátok akkor is szeretnének, ha egyszerre két fiúd lenne, azért jó barátok!

Üdv,

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor