Pasi,aki Casnova féle,de képes tartós kapcsolatra

2010.04.27.
Az lenne a kérdésem.Hogy van egy olyan srác,aki már többször pettingelt velem,különbözö helyeken,pesze,nem otthoni környezetben.pl.ligetféleség.
nos néha keres,néha nem...
most megmondtam neki h kapcsiban vagyok,azóta megint nem keres...
mikor szabad vagyok,mindig elszeretne vinni egy kicsit..... ,de nemtudom h miért...
komoly párkapcsolatot kérdeztem töle,amikor még nem volt pasim...KApcsoatom!!!!!!!!!
akkor azt mondta h nem...
Ugyanakkor,egy másmilyen tipusu lánnyal meg képes volt tartós kapcsolatra,aki egy jó nagy utcanő,aki nemtudja kitől lett terhes,és van 2 gyereke.
vele is szakitott már...
én egy félénkebb lny vagyk,de nála nagyon megtudok nyilni,és zavaromban nagyon nevetek,hahotázok,és sokszor hozzá érek...
amikor még NEM volt komoly kapcsoaltom,ezek a dolgok voltak kettönk közt...

ez mit jelent??? Mert mondta h elakarok e menni hozzá?? Mondtam h ez mitől függ...hát attól!!!!!!! És erre ő mondta hogy:milyen lenne az a dolog,egy vagy két éjszakára??? Engem..aki elég erkölcsösnek tekinthető,de nem 100% nak!!!!!! De nem mertem vele lefeküdni,nála,nem is mentem el hozzá!!!!!
Csak pirultam...Félek attol h többetéreznék iránta...Így is egy oldalon,mindig nézegetem a képeit,amikor a párom van nekem,már 7.honapja!!!!!!!!!
De annak a srácnak nagyon szép a mosolya,és tudja h kell egy nőt levenni a lábárol...de egy szoknyapecér...
Valami összevisszaság tudom,de énmagam sem jöttem rá,h mi ez???

Szakértőnk válasza a Pasi,aki Casnova féle,de képes tartós kapcsolatra kérdésre

Kedves Levélíró!

Jól tetted, hogy akkor nem mentél el hozzá, hiszen ez a fiú a leírtak alapján úgy tűnik, éppen egy olyan életszakaszában lehet, amikor nem akar komoly kapcsolatot, csak egy-két éjszakás kalandokat. Azért is választott magának egy „utcalányt”, akivel talán hosszabb ideig tudott együtt lenni. De nehéz lenne ennek a fiúnak a szándékait komolyan venni. Érthető, hogy tetszik, vagy tetszett neked ez a fiú, sőt erős fizikai vonzalmat is érezhettél, hiszen több minden történt már köztetek régebben. És az ilyen veszélyes, szeszélyes, kihívásnak ígérkező pasik könnyen felkeltik az érdeklődésünket. „Majd én megváltoztatom, majd hozzám igazán ragaszkodni fog.” De komolyabb kapcsolatra, biztonságra, törődésre, szeretetre nehezen számíthatsz egy Casanovától. Érdemes lenne azt végiggondolnod, hogy mi az, ami annyira kellene neked ebben a fiúban, és mi az, amit esetleg hiányolsz a jelenlegi kapcsolatodban.

Minden jót!

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor