2.esély..

2010.04.24.
Kedves Doktor nő!
Lenne egy történetem és hozzlá kérdések.
8-os vagyok és összel voltak nyiltnapok az gimikben .A nyílt napokon a barátnőmmel kiszurtunk egy fiút. Nagyon helyesnek és rendesnek tűnt.Nem azt mondom hogy szerelmes lettem bele hanem hogy nagyon megtettszet. És 4 nyiltnapon voltam mind a 4-en ott volt. És sztem észre is vett. Majd elkezdtem utána keresni,iwiw-en ilyen öszettet keresésben .És találtam egy fiut aki hasonlitot rá de nem voltam benne biztos, hogy ő lenne az.Majd januárban a buszon megláttam,majd a következőhéten is ugyanakkor.Majd utána nem láttam sokáig.Majd január végen az egyik volt ovitársam csinált egy videót és ezt "reklámozta" msn-enen.Jó gondoltam megnézem.Megnéztem és a volt ovitársam mellet ott volt az a fiú a nyílt napokról. Nagyon lesokkolt. Majd voltak ott kommentárok és ott láttam hogy is komenntált és már meg is van a neve.És az volt akit iwiw-néztem és rámondtam hogy hasonlit rá. És beirtam a nevét a google-be és kihozta a hotdog profilját. Na ott még többet megtudtam róla. És volt ott kiirva egy lányhaverja . És neki is megnéztem a profilját és megnéztem myvippen is h ki az a lány. És másnap az a lány bejelölt ismerősnek. Én meg gondoltam felveszem MSN-re ha már ö bejelölt. ÉS a lánnyal elkezdtem beszélgetni , ismerkedni meg ilyenek.És kiderült hogy abba a suliba járnak ami tölem itt van egy köpésre.
Az érdekes része a történetemnek innen kezdodik cask gondoltam leirom az elözményket.
Készultem szobelifelvételire és ezért jártam angol tanárhoz abba a gimnáziumba ahova járni szeretnék.És ez a gimi kb. 2 percre van attol a sulitol ahová az a úiu jár meg a lányhaveja Lili . Na és megyek haza a gimitől és ha gyalog megyek akkor el kell mennem a suli elött ahová fiú jár Pista . ÉS megyek és meglátom őket : Pistit meg Lilit meg még pár osztálytarsait. És elmegyek melettük és halottam hogy Lili mondja a töbieknek h: Jéé ezt a lányt én ismerem.ÉS oda köszönek nekem.Én meg visszafordultam és oda mentem hozzájuk. És elkezdtünk beszélgetni.Nagyon lesokkolt hogy így találkoztam velük.És kb 15-20 percig voltam velük és addig nem sokat beszéltem Pistivel. Majd haza mentem és MSN-n beszéltem Lilivel hogy mi történt délután meg ilyenek.Majd elmentem a géptol és 8-kor vissza ültem.És látom h felvett vki. És hát Pisti volt az . Elkezdtunk bezsélgetni és ugy kedzte h: De szép szemem van. Itt már nagyon levoltam sokkolva. Nagyon boldog,zavarodott voltam.És a lényeg h már 2 órás beszélgetés után irja h: Én téged szeretlek..
Na ez nagyon sokkolt.Hisz alig ismer és már ienek ir.Gondoltam h csak szivat de nem.
És másnpa is bezsélgettunk.de már kevesebet,mert másnap volt a szobeli ja és persze ő is oda szeretne járni abba a gimibe.
Szobelinapján nem is a szobelire figyletem hanem csak rá.Nagyon sokat voltunk eggyutt kb 11-tol fél3-ig.De nem kettesben mert ott voltak az ő osztársai. Kettesben már csak akkor voltunk mikor én menetem a buszmegállóba és ő megelkisért és megis várta a buszt velem.És beszélgettünk mindefélétől.majd a végén puszival elköszöntünk. majd siettem haza. délután beszégettunk MSN-en de már nem sokat.Majd uttána csütörtök óta nem írt rám meg nem is irt vissza Szerdáig.És akor már az Msn-jére egy lány név volt kirva szivecskékkel (hát nem az én nevem volt az).Itt jött a pofára esés.Gyorsan lányt cserélt.. És akkor bezséltunk h most akkor mivan?!! és hát jár azzal a csajjal.Nagyon rosszul esett. Összetörte a szívemet.. És ez március elején történt.MSN-en rol nemtöröltem. de igy láttam h vajon meddig járhat azzal a csajjal mert egy idoután már nemvolt kiirva csajneve.
És megörültem h lehet h szakitottak. És április 22-én a névnapomon rám ir .Felköszöntött. Nagyon meglepödtem.(Amugy eddig nem is bezséltunk semiitsem március ota).
És hát elkeztunk beszélgetni.Kérdezte h még mindig olyan szép a szemem. Meg hogy beszéljek magamrol h mitörtén velem azota.Szoval nagyon érdeklodott irántam.Meg irta h nagyon megbánta amitt tett. Meg hogy hiányoztam neki azóta miota 22-én délután beszéltunk és ezt a hiányzos dolgot már este irta. ÉS utánna mondta h azzal a lányal fele nem volt olyan jó beszélgetni meg ilyenek mint velem. utánna meg irtam h már nagyon összezavarodtam és utána már mennie kellet.
Másnap pénteken nem sokat bezséltunk mert csak este 10-kor tudtam msn-ezni. És csak a felvételirol bezséltunk mert akor jött meg az eredmények és engem felvettek abba gimibe öt meg sajnos nem.
És én meg nem tudom hogy bizzak e benne ujra.Vagy hadjak még idot és ha addig se talál magának másik lányt akkor télleg csak engem akar.Vagy ha sokat várok akkor meg nemtudom.Vagyis nemtudom h mit tegyek.Mert még mindig tetszik és sztem szerelmes is vagyok belé.De nem akarom most gyorsan megint elkezdeni.Vagy akkor csak várjak és beszélgesek vele. Vagy teljesen kezdjuk elejérol a megismerkedéstől? Mert igazán nem ismertem.Pedig nagyon szeretném. Valamien hiányom van nélüle.Jaj télleg nagyon össze vagyok zavarodva. Lényeg a lényeg,hogy adjak neki egy 2. esélyt?????

Bocsánat hogy ien sokat irtam de leakartam irni az egész történetet mert igy talán érhetőbb a helyzetem.
Kérem Segítsen nekem.
Nagyon várom a válaszát!!!
Előre is nagyon-nagyon köszönöm
Csilla

Szakértőnk válasza a 2.esély.. kérdésre

Kedves Csilla!
Mindabból, amit azért tettél, hogy megismerd azt a fiút, abból látszik, hogy nagyon talpraesett, bátor lány vagy. Amikor Pista összejött azzal a lánnyal, nem tett mást, csak kihasználta az éppen támadt lehetőséget, talán azt a lányt, már régebb óta ismerte, már alakulóban volt valami, téged pedig csak akkor ismert meg… Hiszen nem jártatok, nem történtek még konkrét lépések köztetek, így ez megbocsájtható. Valóban jó ötletnek tartom, hogy ismerkedjetek, barátkozzatok, és így legalább az is kiderül, hogy ez csak egy egyszeri, balszerencsés eset volt, vagy pedig egy olyan „virágról virágra szálló” típus. Arra figyelj, hogy csak azért ne siesd el azt, hogy összejöjjetek, mert esetleg attól tartasz, hogy ha sokáig húzod, megint összejön valakivel helyette. Ha ez történne, akkor úgysem bízhattál volna meg benne. Ha valóban akar téged, akkor ez a vágy nem egy hétig kell, hogy tartson benne. Ha könnyen adod magad a történtek után, akkor azt hiheti, hogy te könnyen megbocsájtó típus vagy, mindent elnézel neki – és ez nem jó. Türelem, a viselkedéséből és a hozzáállásából ki fog derülni, hogyan is áll ő hozzád, meglátjuk!
Sok sikert kívánok!
Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor