Mit nevezünk szerelemnek?

2010.04.19.
Sok helyen olvastam és halgattam is az első szerelemről(Pl: Máté Péter-Az első szerelem).És ebben mind az van hogy nagyon új és örökké megmarad, meseszép és szebb a többinél.De ez nálam nem igaz, az én első szerelmem egy szexmániás izé hát (mondjuk ki) kurva volt és az most is. Akkor az 1. csóknál ami az első órában migvolt már a keze a gatyámban volt. Pár hét után már szobára mentünk amit hála égnek mindíg megzavart valaki, majd eljött a nagy nap mikor tuti h senki sem zavar, a gumi is megvolt, és az utolsó nap fogalmam sincs hogy mi miatt (elötte eről senkivel sem beszéltem) azt mondtam hogy nem. Tán mert tudtam belül hogy nem vagyok tiszta szívből szerelmes, és csak azzal akarok szexuális kapcsolatott létesíteni kit imádok?
Volt valami fajta lángolás de csak a szex miatt vagy nem is tudom. Lehet valaki szexből szerelmes?És ha igen miért mondtam nemet a szexre? Akkor nekem a második azaza Regi az első?
Üdv:Viktor

Szakértőnk válasza a Mit nevezünk szerelemnek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Valamiért mostanában a lányok azt gondolják, vagány dolog az, ha ők kezdeményeznek. Bár valóban bátor dolog, de ez nem feltétlenül jön be a pasiknak, mint ahogyan azt te is érezted… Nem kellett őt meghódítanod, nem kellett neki „udvarolnod”, nem te voltál a kezdeményező, hanem ő vette át a férfi szerepet. Ez nem nagyon lelkesíti fel a pasikat… Azért is olvashatjuk gyakran azokat a lányoknak adott tanácsokat, hogy tűnjenek elérhetetlennek. Talán érezted, hogy ez nem a szó szerint vett szerelmeskedés lesz, nem feltétlenül a szerelemről szólna. Meg hát vajon te hányadik pasija lehetsz. Az első szexuális együttléteknél pedig kifejezetten fontos lehet, hogy valóban olyannal legyünk, aki fontos nekünk, akivel jó, hiszen egész életünkre meghatározó élmény maradhat!

Arról, hogy milyen is a(z első) szerelem, és hogyan teheted feledhetetlenné az első szexuális élményt, az alábbi cikkekben olvashatsz bővebben:

Szerelem első látásra

Tényleg szerelmes vagy?

Honnan tudom, hogy szerelmes vagyok?

Milyen legyen az első szex?

Első szex - Tedd feledhetetlenné!

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor