Megcsalás-e az önkielégítés?

2010.04.17.
Ha a párom Önkielégítést végez, mondván, hogy ezt az örömöt az nap reggel nem tudta magától megvonni (1x fordult még csak elő, amikor én menstruáltam) az megcsalásnak számít-e?
Én vagyok e a hibás, h. nem vettem észre a szükségleteit? Vagy ő is mondhatta volna h. valahogy oldjuk meg? Sohasem fordult elő még velem ilyen. 23 éves vagyok, nem ő az első az életemben, neki viszont én vagyok és ő 24 éves. 4 hónapja járunk, minden nap találkozunk heti átlag 6 alkalommal csináljuk egymás után 2x. Tudom eltúlozom, de szeretném tudni...

Szakértőnk válasza a Megcsalás-e az önkielégítés? kérdésre

Kedves Levélíró!
Azt gondolom, az önkielégítés még nem megcsalás, és még talán akkor sem az, ha ezt úgy csinálja, hogy közben pornót néz más lányokkal a képernyőn (de talán téged képzel oda). A reggeli önkielégítés pedig sok fiúnál szinte kényszer, nem véletlenül mondják, hogy a reggeli szex a fiúk mániája. Ráadásul a barátod ezt akkor csinálta, amikor épp kimaradt több nap szex. A elmondhatod neki, hogy ha legközelebb ilyen szükséglete van, akkor szóljon neked is, mert szívesen segítesz. Hidd el, ennek csak örülni fog, és megkönnyebbül, hogy ti még erről is beszélni tudtok!
Minden jót!
Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor