miert vagyok szerencsetlen?

2010.02.07.
nekem most volt egy baratnom akit meg csaltam 2 szer es ott is hagytam egy masikert!de majd ra jottem,hogy szeretem es vissza akarom szerezni!erre az volt hogy ujevkor elhivott magahoz ott is aludtam!ki is bekultunk de most megint ossze vagyunk veszve!magamrol annyit hogy Sanyi vagyok es 18 eves a lany Anita 17 eves!es akkor most is kuzdok erte es annyi az egeszben a baj,hogy o is jart masokkal most nem jar senkivle csak telon beszelnek es ha en hivom nem veszi fel ha az a ember hivja akkor fel veszi!es akkor irok neki egy olyan sms-t,hogy hagyjon beken felhiv hogy o szeret engem!es most megint nem beszelunk!de en BORZASZTOAN SZERETEM!es nem akarom elvesziteni mit csinaljak?kerem valaki segitsen mert en mar ezt nem birom tovabb mar vagy 4 szer meg akartam olni magam miatta csak hogy nekem ne fajjon!de nekem nem kell mas rajta kivul nekem csak o kell kerem segitsenek!
meg en kicsit nagyon erzekeny vagyok most is sirva irok, valaki segitsen kerem !!!kerem segitsenek!!!elore is koszonom!!!

Szakértőnk válasza a miert vagyok szerencsetlen? kérdésre

Kedves Sanyi!

Lehetséges, hogy Anita is szeret téged, csak nagyon megbántottad azzal, hogy megcsaltad és hogy egy másik lány miatt szakítottál vele-ha belegondolsz, érthető a reakciója. Talán haragszik is rád. Ebben a helyzetben azt teheted, hogy megpróbálod neki bebizonyítani, hogy komolyan szereted és hogy nem kell attól tartania, hogy ismét valaki más karjában keresed majd a boldogságot. Légy vele kedves, türelmes, de semmiképp se zaklasd. Ha nem akar veled beszélni, akkor ne hívogasd. Tudom, ez nem könnyű.. Próbáld visszanyerni a bizalmát, légy lovagias, légy FÉRFI: várd meg suli előtt/után, vigyél neki virágot, kísérd haza, hívd el moziba, ilyesmi.

Az öngyilkosság, illetve az ezzel való fenyegetőzés nem megoldás semmire. Gondold el: igazán azt akarnád, hogy azért legyen veled, mert attól tart, hogy ha elküld, akkor öngyilkos leszel? Ugye, nem? Azért legyen veled, mert szeret téged, szeretitek egymást.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor