Pasi kérdés!

2010.01.06.
Kedves Doktornő.

Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik és nagyon szeretek vele lenni.Nem olyan rég óta ismerem de mégis úgy érzem, hogy már most szívesen járnék vele. Már amikor megismertem akkor éreztem, hogy Ő nem olyan mint a többi pasi és így nem féltem felmenni hozzá a lakásukba(ez volt 2 hete szombaton) azóta minden nap együtt voltunk. Azt vettem rajta észre, hogy ha a haverjaival vagyunk akkor tök másképp viselkedik mint mikor kettesben vagyunk. Ha csak ketten vagyunk akkor tök aranyos meg olyan más mintha haverjai is ott vannak. Az egyik nap amikor nála voltam akkor megmasziroztam úgy, hogy rajta öltem a fenekén. Elkezdtem csikizni és megfordult alattam rá 5mp-re magára rántott erre benyitott a szobába a huga szóval gyors leugrottam róla.. Utána azt vettem rajta észre, hogy szerintem Ő azt hitte, hogy nekem nem tettszett az ami volt:/ Tegnap(01:05) is fent voltam nála. Mi azzal szoktunk hülyéskedni, hogy "verekszünk" megfogta a kezemet de úgy, hogy ahogy fogta Én átöleltem Őt..Nagyon szeretem de nem tudom, hogy miképp mutassam ezt meg neki.. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy miképp lépjek felé vagy hogyan jelezzem neki, hogy az Én részemről az lenne a jó ha több is lehetne közöttünk?

Válaszát előre köszönöm:)

Üdvözlettel: Mariann/13/

Szakértőnk válasza a Pasi kérdés! kérdésre

Kedves Mariann!

Először is szeretnék elnézést kérni, hogy ilyen későn válaszolunk. Sajnos, technikai probémák adódtak, reméljük, most már minden gördülékenyen fog menni.

Azóta biztosan kialakult avval a fiúval, hogy lesz-e köztetek barátságnál több. Én úgy gondolom, hogy azok alapján, amiket a leveledben írtál, mindkettőtök részéről egyértelmű, hogy nem vagytok közömbösek egymás számára. A masszírozás, az érintés is kifejezi, hogy tetszik Neked ez a fiú. Biztosan ő is érzi ezt, hiszen ha haragudtál volna a történtekért, akkor nem mész fel ismét hozzá. Szerintem ennél többet egyelőre nem is kell tenned, csak hagyd hogy a dolgok ugyanígy folytatódjanak.

Minden jót kívánok Nektek:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor