Hova helyezzem magam?

2023.01.10.
Sziasztok!
18éves fiú vagyok
A szexualitásomat olyan 1hónapra visszamenőleg nem kérdőjeleztem meg soha. Mindig is a lányok érdekeltek. Korán nem korán nemtudom 11évesen már bele nézegettem pornóba. Általános suliban az osztályomban pár lány kivételével az összesbe voltam szerelmes. Majd eljött azaz időszak amikor próbálkoztam lányoknál majd lett egy barátnőm is majd 2évig. Érzelmek szempontjából egy mély kapcsolat volt. Szerettem nagyon. Majd eljött a szakítás és utána ugyanúgy volt lányokkal nem is kapcsolatom csak ismerkedéses fázis.
Azonban a legjobb fiú barátaim felé,néha érzek egyfajta fizikális vonzodást. Ami számomra az egészet nehezíti az az,hogy ezt a vonzást csak is élőben érzem.Ha online beszélünk mintha egy sima barát lenne. Magát az érzést nemtudom hova tenni. Itt jön képbe az,hogy 1hónapja egy estén néztem a sex education sorozatot netflixen,ha vki ismerné. A sorozatról azt kell tudni,hogy van benne minden is, egyfajta szappan opera,humorral megtöltve. Amit ott észrevettem,hogy amikor straight/heterok szeretkeztek az felizgatott meg az adott lányra gondoltam állandóan. Amikor meg eljött az a jelenet amikor meleg faszik szeretkeztek. Nah hát ott nem éreztem semmit csak is undorodást még ki is takartam a jelenetet a kezemmel.
Ezután nagyon durván rögeszmésen bekattant az agyam,hogy nehogy meleg legyek. A vonzódás miatt a fiú barátaim felé,mondhatni ráeszméltem,hogy miért vannak ezek az érzések. Azóta mintha belennék kattanva fejbe és nemtudom elengedni ezt a témát. Mielőtt ez az egész szorongás jött volna fel sem merült bennem,hogy ha jön az az érzés barátom felé az miért van. Egyik haverommal még nyáron beszélgettünk a melegek helyzetéről akkor se jött elő bennem semmi,hogy lehet én az vagyok. Teljesen hidegen hagyott akkor az a téma
Szóval nemtudom értelmezni az érzéseim. Érzem,hogy ezaz egész szorongásba megy át. Ellenőrizgetem magam,hogy vajon ez a fiú bejön-e vagy nem. Szval nem tiszta a kép.
Válaszotokat köszönöm!

Szakértőnk válasza a Hova helyezzem magam? kérdésre

Kedves Levélíró! Előfordul, hogy az azonos neműek közötti intim légkör kicsit összekeveredni látszik a szexuális vonzódással, amit jócskán felerősítenek az említett filmhez hasonló műsorok. De ha úgy érzed, hogy a homoszexualitás elutasítása részedről inkább hárítás, illetve az érzéseid erős szorongást okoznak, javaslom, hogy keresd fel pl. az iskolapszichológusotokat ( ha még középiskolába jársz) vagy más szakembert, aki segít tisztázni az érzéseidet.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor