Szexuális irányultság

2022.12.11.
Üdvözlöm!
18éves fiú vagyok
Alapjában véve eléggé aggódós,túlgondolós típus vagyok. A nőkhöz vonzódom volt is már barátnőm,azóta pár kavargatásba is bele estem. Vágyam is megvan hozzá,ezzel az elmúlt időszakban sem volt probléma. Azonban nekem olyan általános iskola felsős tagozata van olyanom és ezt az érzést csak a számomra közel álló fiú barátoknál van. Nem azt érzem,hogy nagyon vonzanak,ez a vonzás olyan 10/2es,szóval nem konkrét,nincs semmilyen fantáziálás irányukban. Csak egy tipikus jó érzés és ez az érzés kb olyan havonta egyszer kétszer előjön és ilyen 1percig szoktam érezni.
A napokban volt egy álmom,hogy volt a barátnőm valójában az egyik fiú barátom volt. Miután felkeltem nagyon durván elkezdtem agyalni,hogy nehogy meleg legyek(az álom miatt is illetve ez a fajta fura érzés miatt is)
Ha le kéne írnom magam,mindig is a fiús dolgok érdekeltek,imádom a focit,szeretek bandázni. Sokáig kosaraztam,az öltözőben sem éreztem magam hátrányosan. Viszont ezt a fránya érzést a közel álló haverokkal nemtudom hova rakni.
Segítségét nagyon köszönöm!

Szakértőnk válasza a Szexuális irányultság kérdésre

Kedves Levélíró! Serdülőkorban előfordul, hogy az érzelmek összezavarodnak kicsit,a baráti intimitás, a párkapcsolatban megélt érzelmek bizonyos szempontból hasonlóak is lehetnek.Az információdömping, a média...stb hatására pedig az értelmezésekben elbizonytalanodhatunk olykor.A leírtak alapján valószínű, hogy nincs szó a szexuális irányultságod másságáról,csupán a közeli kapcsolataidban megélt érzelmek kavarodnak néha össze.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor