aktmodell munka

2022.06.14.
Tisztelt Szakértő!
Részben magam sem értem, de nagyon érdekel, milyen lehet 1 rajziskolában akthoz modellt ülni.
Több rajziskolánál érdeklődtem, az egyik helyet meg is néztem, elvileg ősszel mehetnék is modellnek alkalmi jelleggel ( már elmúltam 18 és teljesen legális lenne a dolog, mert szerződést is kötnénk).
Talán a vetkőzéssel nem lenne gond (akthoz mindenféleképpen teljesen le kell vetkőzni ebben a rajziskolában), de egyrészt nem értem magam, miért érdekel ez ennyire (nem vagyok homoszexuális), másrészt lehetnek-e káros pszichés következményei, ha mégis bevállalom?
Válaszát köszönöm.
Gergely (18f)

Szakértőnk válasza a aktmodell munka kérdésre

Kedves Gergely! Számos ok állhat annak a hátterében, hogy felkeltette az érdeklődésedet ez a munka. (Nyilván akár a szexuális irányultsággal való szembenézés is lehetne, de nem biztos, hogy ez a legegyértelműbb válasz.) Szélsőséges esetben lehet negatív élmény is, ami hatással lehet az életedre (pl. erős szorongás a meztelenségtől, megalázottságérzés, kínosnak megélt erectio..stb.),de az is lehet, hogy pont pozitív hatása volna a tested felvállalása az énképedre.Fontos lenne, hogy meg tudd fogalmazni önmagad számára, hogy miért próbálnád ki magad ebben a helyzetben. Ha a számos kérdésre önmagadban nem találsz választ,jó lehet egy bizalmasoddal átbeszélni az érzéseidet. Bemehetsz a rajziskolába is és feltehetsz gyakorlati a kérdéseket és utána dönthetsz, hogy vállalod-e.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor