“Nevelőapa” ez normális?

2020.03.14.
Jó napot !
Elég összetett gondom van mint a nevelőapámmal mint az egész családommal , kezdem az elején
Anyukámmal élek és a Testvéremmel valamint “nevelőapámmal” aki nagyrészt velünk él.... 17 éves vagyok és ezelőtt anyukámnak nem volt komolyabb kapcsolata , most vannak 2 éve együtt .... nem tudom , hogy normális e de ez az ember unalomból ütögette zöld-lilára a lábamat szórakozásból ahogyan lefogja a kezemet ugyan ezzel hogy ő csak “játszik” hogyha nincs otthon senki szorosan ölelget és mondogatja mennyire imád stb... de ha tesómék és anyukám otthon van teljesen nem foglalkozik velem és én ezt egyre jobban unom inkább apukámnál vagyok sokszor.
Sokat vitatkozunk is mert sok mindenbe nem értünk egyet és anyukám mindig neki ad igazat legyen szó bármiről... előre is köszönöm a válaszát .

Szakértőnk válasza a “Nevelőapa” ez normális? kérdésre

Kedves Levélíró! Mindenképpen beszélned kell anyukáddal erről. Ha nem megértő,megnyugtató és/ vagy nem változik semmi, akkor jelezned kellene vagy az osztályfőnököd vagy az iskolai szociális segítő vagy az iskolapszichológus felé a problémádat. Jogod van ugyanis visszautasítani a testedet érintő, számodra kellemetlen kontaktusokat, a tested felett te rendelkezel.Fontos, hogy nem kell titokként,szégyenként megélned ezeket!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor