Ugye nem vagyok meleg?

2020.03.05.
Tisztelt doktornő!
Egy 16 éves fiú vagyok. Mindig is a lányok tetszettek, és ezelőtt soha nem kérdőjeleződött meg bennem a szexualitásom! De 1 évvel ezelött éjfél körül meztelen nőket nézegettem, és a péniszem meg sem mozdult, és emiatt eléggé pánikba estem. Ez másnap is folytatódott, egyszerűen egyáltalán nem izgattak fel a nők pár napig, semmit nem éreztem. Ezért valahogy eszembe jutott, hogy mi van ha buzi vagyok??? Ettől nagyon bepánikoltam, utána olvastam a témának és csak még jobban megijesztett hogy én is lehetek ilyen.
Pár nap múlva már ismét felállt nőkre, de nem annyira mint általában, és ez a buzis gondolat nem akart elmúlni. Azt vettem észre , hogy ha képen nézek egy férfi testet egy kis/minimális bizsergést éreztem és ez nagyon megrémített. Ezutan minden napom ebből áll hogy elveszek a gondolataimban, nagyon sokszor eszembe jut és emiatt nagyon ingerült leszek, bepánikolok és mosmtár odajutott hogy egész nap csak ez van szinte a fejemben, egyáltalán nincs kedvem élni emiatt mert csak idegeskedés és szorongás így az egész. Általában barátaim arca, vagy férfi testek jelennek meg a gondolataimban,és eszembe jut hogy mi van ha megtetszik az egyik haverom? Meg ha feláll egy ferfi testre? És ezek miatt folyamatos stresszben, szorongásban vagyok, mostmár 1 év szorongás után nagyon ki vagyok merülve szellemileg, egyáltalán nem tudok semmire koncentrálni. Sajnos az a minimális bizsergés még mindig meg van ha nézek egy férfi testet. :(
Nagyon nem akarok buzi lenni,mindig is elítéltem őket és nagyon felzaklatnak ezek a gondolatok, nem tudom hogy miért jutnak ilyenek eszembe. A haverjaimmal se szoktam már gyakran találkozni, mert ha velük vagyok sokszor bevillan hogy mi van ha megtetszik vagy megcsókolom es ez egyszerűen kikészít, nagyon ideges leszek, nem tudom hova tenni ezeket a gondolatokat!Szerintem mostmár lassan megőrülök.Egyértelműen barátnőt szeretnék,inkább meghalok mint hogy buzi legyek de mégse múlik el ez a dolog és egy idegroncs lettem annyit szorongok,idegeskedek. Az életkedvem teljesen elment.
Mit tegyek? Ugye nem vagyok buzi? KÉREM SEGÍTSEN!!

Szakértőnk válasza a Ugye nem vagyok meleg? kérdésre

Kedves Levélíró! Sem az egyszer tapasztalt merevedési hiány,sem a "bizsergő érzés" nem indokolja önmagában, hogy esetedben homoszexualitásról lenne szó. De ha benned ekkora mértékű szorongást vált ki a téma, lehet hogy jó volna felkeresni az iskolapszichológust, hogy helyükre kerüljenek az érzéseid.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor