Mit tegyek?

2018.07.30.
Kedves Szakértő!
Nem vagyok büszke arra, amiatt írok. Megtanították, hogy hazudni nem szép.. én mégis megtettem, és hivatalos szervnek.
Márciusban történt egy kisebb incidensem, parkolóban nekitolattam egy autónak, megnéztem, nem láttam rajta külsérelmi nyomot, adatok hátrahagyása nélkül eljöttem. Majd áprilisban kaptam egy levelet, hogy menjek be. Sajnos az a hónapom katasztrófálisra sikeredett - párom külföldre ment, a munkahelyemen gondok voltak, édesapám élet-halál között lebegett kórházban. Így a meghallgatásomon hazudtam arról, hogy nem ott voltam, nem én követtem el. (Nem igazán akartam még egy terhet a vállamra venni, így is ott kellett hagynom a munkát, mert nem bírtam tovább, kikészültem.)
Édesanyámnak elmondtam az esetet, de édesapám nem tud róla, mert neki nem tenne jót.
Azóta semmit nem tudok erről, de a napokban pánikbetegségre utaló tünetek gyötörnek, nyugtalankodom, hogy mi lesz. Nem szép dolog ez tőlem, és már rettenetesen bánom.
Mit tudna javasolni, mit tegyek?

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró! A pánikbetegségre utaló tünetek hátterében a felsoroltak közül bármelyik vagy minden tényező állhat. Javaslom, hogy keress fel egy pszichológust, hogy a probléma nehogy eluralkodjon az életed felett. A koccanással kapcsolatos események jogi kérdéseket is felvetnek, tehát javaslom, hogy kérd szakember véleményét a témában.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor