Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Mi tegyek vele?
  

Mi tegyek vele?

ora 2017-12-06 19:00:15

Van egy nagyon jó barátnőm, aki mostanában egyre jobban idegesít, és egyre többet veszekedünk. Sokszor veszem észre, hogy mond valamit, majd később letagadja,hogy mondta volna, illetve ma nagyon megbántott azzal, hogy beszéltünk telefonon, letett, mondta, hogy később visszahív, de mikor ráírtam, hogy miért nem hívott, azt mondta egy másik barátnőnkkel beszélgetett, és még bocsánatot vagy hasonlót se kért. Mit tehetek, hogy kicsit visszarendeződjön a kapcsolatunk?

Szakértőnk válasza a Mi tegyek vele? kérdésre

Kedves Levélíró! Keress olyan alkalmat, amikor nyugodtan tudtok beszélgetni személyesen (akár egy 2pizsipart vagy hasonló) és próbáld meg szemrehányások nélkül megfogalmazni, hogy te mit érzel, amikor így viselkedik veled. Megkérdezheted, hogy ő érzi-e, hogy megváltozott a kapcsolatotok, szerinte van-e ennek oka...stb. Ha valóban szoros a barátságotok, akkor nyílt őszinteséggel meg lehet beszélni a problémákat.

Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus
Hirdetések