Tetszik egy lány az oszályból!Mit csináljak?

2017.04.04.
Nemrégiben nekem az osztályból megtetszett egy lány.Csak az a baj hogy én egy nagyon bátortalan visszahúzodott fiú vagyok tehát egyáltalán nem merem megszólítani megha megmerném szólítani akkor nemis tudnám hogy mit mondanék neki.Tavaly nekem talán mondta hogy én nagyon "menő" divatos fiú vagyok de én akkor elutasítottam mert akkor egyáltalán nem volt nekem szimpatikus.
Egyész nap csak rá gondolok és nem tudok más dologra gondolni és néha sírni és könnyezni szoktam de nem tudom hogy miért.Órákon is csak őt tudom nézni és egyszerűen nem bírom levenni róla a szemét.Egyszer szünetben mellém ült és csak csöndbe maradt és nem szólított meg.De akkor mikor mellettem volt mindig csak csönd volt és egyszer hozzáért a hajamhoz és majdnem "kiesett"a szívem annyira jóvolt.Nemtudom hogy ekkor mit kell csinálni ,mert én azt akarom hogy ő szólítson meg engem és aztán bátran tudnák beszélni vele.
Köszönöm előre a segítséget mert nagyon fontos!

Szakértőnk válasza a Tetszik egy lány az oszályból!Mit csináljak? kérdésre

Kedves Kérdező! Minél több közöz alkalom beszédre, szabadidő eltöltésre, társasági programokra. Kezd el beszélgetni. Mit szeret (film, zene, mozi!!, szabadidős program, sport). És ha van elméleti tudásod akkor ezeket igyekezz gyakorlatban alkalmazni. Ez a kulcs, ha passzoltok, vennie kell a lapot és közeledni fogtok.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor