Meleg vagyok? Kérem segitsenek!

2017.02.23.
Tisztelt szakértő.
18 éves fiú vagyok és olyan problémám lenne hogy egy ideje azt gondolom hogy meleg vagyok..utána olvastam az interneten és többnyire azt irták hogy lelki okokból is lehet vagy a hormonoktól is..
Barátnőm volt már 16 éves koromban kettő is..azóta nem volt senkim.Ugyhiszem hogy ezek a dolgok úgy kb 4-5 honapja kezdődtek megjellenni a fejemben hogy egy másik azonos nemű társammal lennék ha erre gondolok ugy érzem megőrülök hogy egszer ezbmegtörténne...Nagyon félek ettől és nem tudom igy elképzelni az életem..Nemtudom hogy ez sokat számit e de voltam szerelmes lányba csokolóztam is lánnyal és egész jól éreztem magam sőt élveztem is de már kételkedem benne hogy ez megtörténne..Köszönöm előre is a választ.

Szakértőnk válasza a Meleg vagyok? Kérem segitsenek! kérdésre

Kedves Kérdező! Nem hinném, hogy homoszexuális lennél. De ha folyton erre gondolsz teljesen beforgatod magad. Nem kell ezt most feltétlen eldönteni, főleg bármely nemmel való kapcsolat nélkül nem? Érés során vannak igen ilyen gondolatok, inkább éld szépen a fiatalkorod, tanulj, sportolj, barátkozz, hidd el kiforrja magát. Ha elengeded ezt a görcsösen kitalálást, annál hamarabb.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor