A férfiak jobban érdeklik?

2016.08.09.
Tisztelt Doktornő!
A párommal 2 éve vagyunk együtt. Egy hete kiderült róla, hogy biszexuális, de csak vizuálisan éli ki vágyait, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Meleg pornót találtam a telefonján, azt mondta sosem mondta volna el nekem, ha nem kezdek el nyomozgatni. Sosem volt még férfival, azt mondja gyomra sem lenne hozzá. De a múltjában volt egy srác, akivel interneten megismerkedett, és megbeszélték, hogy orálisan kielégítik egymást. De (elvileg) egyikük sem tudta rászánni magát erre. Nos, az az érdekes, hogy ez a két dolog meghazudtolja egymást, mert ha nekem valamihez nincs gyomrom, akkor nem is kísérletezek vele. Mikor összejöttünk, ő még szűz volt,(21 évesen) nem is volt még semmilyen szexuális tapasztalata előttem. Azt mondta azért, mert ő komoly kapcsolatra vágyott, nem akart alkalmit. Ez újból gyanús, mivel a sráccal akart volna. Engem ez nem zavar, hogy vannak ilyen vágyai, de mivel sokszor hazudott már nekem,felmerül bennem a kérdés, hogy vajon most igazat mond-e. Egyébként nagyon helyes srác, tehát nem értem miért nem volt barátnője előttem. Egy ideje vannak gondjaink az ágyban is, sokszor nincs erekciója, nincs is kedve a szexhez, ilyenkor mindig fáradtságra hivatkozik. Ám, mikor van kedve, akkor meg nagyon áll neki. Ma volt egy eset, hogy szexeltünk, nem volt teljesen merev neki, akkor bekapcsolt egy meleg pornót, és egyből megjött hozzá a kedve. Arra is volt már példa, hogy abbahagytuk, mert hányingerre hivatkozott, ami pár perc után el is múlt neki. Az elején nagyon kívánós volt, állandóan szexelni akart, aztán egy idő után már csak "kötelességből" tette azt. Nagyon megértő típus vagyok, nem féltékenykedem ok nélkül, egyre jobb formában vagyok külsőleg is, azt mondják, szép arcom van, az utóbbi időben fogytam is, tehát nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Elég zárkózott típus, mikor közöltem vele, hogy ő bizony nem full hetero, eléggé feszült lett, és teljesen kiakadt. Azt mondta " én nem vagyok homoszexuális, nem lehetek az" A szó trágár kifejezésével. A kérdéseim a következők lennének:
Lehetséges, hogy a férfiak jobban érdeklik? Ha igen miért van velem? Az lehet, hogy igazából homoszexuális, és csak azért van velem, hogy ezt titkolja, mert sokan tettek már rá eféle megjegyzéseket?
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a A férfiak jobban érdeklik? kérdésre

Kedves Levélíró! A homoszexualitás a tabusága miatt lehet vonzó és izgató anélkül, hogy biszexualitásról lenne szó. A szexuális életetek változása mögött is állhat egyéb ok is. De valóban jellemző a vágy önmagunk előtt való eltitkolása is, ha ütközik az énképünkkel, előítéleteinkkel...stb. Valójában a párodnak arra lenne szüksége, hogy a vonzódásainak hátterét tisztázza önmaga előtt. Ha van hozzá türelmed, empátiád és el tudod őt fogadni, akkor segítheted ebben. A legfontosabb az volna, hogy a kettőtök kapcsolatában megjelenő konfliktusokat őszintén meg tudjátok beszélni (ne kelljen kifogásokat keresni pl. ha nem kívánjátok épp a szexet...stb.), akkor fenn tudjátok tartani a működőképességét a kapcsolatotoknak. Ebben kellene a párodnak együttműködnie.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor