Ezek alapján biszex vagyok/ mi lehet az igazság?

2016.07.15.
Kedves szakértők!
Nem tudom, hogy biszex vagyok-e vagy nem.
Ebben szeretném a maguk segítségét kérni.
Ezek az okok jutottak eszembe, ami alapján lehetnék-e biszex.
maguk szerint ezek alapján lehetek biszexuális?
14 éves lány vagyok.
-A suliba szoktuk csapkodni egymás fenekét, és egy lánnyal mindig megfogjuk egymásét.
-Az utcán vagy a suliba a lányokat megnézem elölről, és egyaránt hátulról is.
-Egyik barátnőmmel csináltunk olyat, hogy ketten ettünk egy ropit, és amikor összeért a szánk, akkor adtunk egymásnak egy puszit.
-Másik barátnőmmel pedig csak véletlen adtunk egymásnak egy puszit.
-Egyik lány osztálytársam mellét teljesen véletlen megfogtam, de nem lett belőle baj.
(Igen, el tudnám képzelni [kb 3-4 év múlva) magam egy kapcsolatban lánnyal.)
Viszont jelenleg tetszik egy fiú. Ha nem lenne gond, akkor azt is leírnám, hogy az elmúlt héten mi történt velem, és nagyon szépen megkérem magukat, hogy ha nem nagy probléma, akkor arra is válaszoljanak, mert nagyon fontos kérdés:(
Erről lenne szó:
Azt hiszem, még múlt szombaton egyik barátnőmmel (nevezzük őt Boginak) elmentünk sétálni a kőbányához, és akkor (vagyis utánunk) jöttek a Gáborék (Ő az a fiú, aki kicsit tetszik). A Gábor a Bencével és a Lucával jött. (Bence és a Luca a Gábor barátai, de persze én is jóba vagyok velük)Ez után a Bence éhes volt, és elmentünk a boltba, a Luca fogta a Bogi kezét(Nem járnak, csak jó barátok, és néha szoktak hülyéskedni) az én kezemet meg a Gábor, a Bence meg egyedül sétált. Odamentünk a boltba, akkor a Luca már elment, és mi maradtunk 4-en. A Bence megette azt, amit vett, utána pedig a Bence és a Gábor nekiálltak cigizni. Akkor a Gábor engem véletlen megkarmolt. Miután végeztek, elmentünk (én a Bogival a focipályára, a Gábor meg a Bencével gondolom haza) Azt hiszem hétfőn találkoztam velük megint, nem tudom, már hogy hogyan, de akkor a Bogival a Bencéhez mentünk át, és ott volt a Gábor a Bencével. Kint ültünk a székeken, erre ott volt egy pók (hihetetlenül félek tőlük, és utálom is:D) és a Gábor meg a Bence bent volt, kávét csináltak és akkor felmentem a lépcsőn az ajtóba, és akkor kijött a Gábor, és átölelt, na, és akkor fogta meg legelőször a fenekemet. Nem tudtam mit csinálni, így hát utána visszamentünk a székekhez, és akkor ismét cigiztek, na és akkor kérdezte a Gábor, hogy „átfújjam a szádba?”. (Nem volt rá a válaszom…) Ez után hazamentünk. És tegnap megint találkoztam vele/velük, és akkor kaptam a Gábortól ballagási képet, és a hátuljára írt szívet. És akkor fehér póló volt rajtam, és leöntött hideg vízzel:D Szerencsére nem látszódott át a pólóm. Egyik barátnőmet megkértem, hogy kérdezze meg a Gábort, hogy akkor ő most mit érez irántam. Erre a Gábor ezt válaszolta….: "Szia.. wtf.. Csak hülyéskedek vele de ezt ő is tudja.." Nem tudtam… Tegnap ismét találkoztam vele, és akkor próbált odahívni magához, de nem mertem menni, mert nem tudtam hogy mit akar. Megkérdezte, hogy miért szóltam a barátnőmnek, hogy írjon rá?! Erre persze nem mondattam meg az igazat, mert nem akartam hogy megtudja, hogy nekem tetszik. Tegnap a legjobb barátnőmmel is találkoztam, mert ő nem itt lakik ahol én, és neki is elmeséltem ezt az egészet. Ő mondta, hogy fog írni a Gábornak. Azt tervezte, hogy azt kérdezi meg tőle, hogy írja le, hogy ki az a 3 lány az osztályunkból, akit jónak gondol, és járna vele.
Lehet, hogy ez kicsit gyerekes, de kíváncsi vagyok én is, és a barátnőm is, hogy mi az igazság….:/
Gyakorikérdések.hu-ra is már feltettem ezt a kérdést (kicsit rövidebben) és majdnem érkezett 30 válaszom rá, és 1 kivételével az összes többi azt mondta, hogy tuti tetszem neki. Nem tudom eldönteni, hogy most mi az igazság, és mi nem. Én pedig nem merem megkérdezni a Gábortól. :/
Arra lennék kíváncsi, hogy maguk szerint ez jelenthet-e valamit, vagy csak a barátnőmnek nem mondott igazat? És hogyan tudjam meg az igazságot ezzel kapcsolatban?
Előre is nagyon-nagyon szépen köszönöm a választ, további szép napot! :)

Szakértőnk válasza a Ezek alapján biszex vagyok/ mi lehet az igazság? kérdésre

Kedves Levélíró! Először is a leírtak alapján nem gondolom, hogy biszexualitásról lenne szó az esetedben: az egymással való viselkedésetek a lányok között inkább a szexuális felfedezés körébe tartoznak, nem igazán tükröznek vágyat a saját nemetek felé. Ma már annyira elfogadott a más szexuális irányultság, hogy az is elképzelhető, hogy emiatt tudnád önmagadban is ezt elfogadni és ezért tudod elképzelni, hogy egy lánnyal legyél kapcsolatban. Biszexualitásról akkor kell beszélni, ha hasonló érdeklődést tapasztalsz egy lány iránt magadban, mint amit a Gábor iránt érzel. Másodszor: A fiú érzelmei nem valószínű, hogy kiderülnek a barátnők közreműködésével. Próbálj meg inkább olyan helyzetet teremteni, ahol kezdeményezhet nálad, ha akar: kérj tőle úgy segítséget, hogy kettesben legyetek egy ideig (de ne 3 m-re a társaságtól!), kérd meg, hogy kísérjen este haza...stb.Ha ilyen alkamakkor sem kezdeményez, akkor nem valószínű, hogy baráti érzéseknél többet táplálna irántad még ha néha a viselkedése így is értelmezhető.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor