Sexuálus vonzalom és bizalom

2016.07.03.
Kedves szakértők ! Azért fordulok Önökhöz mert: van egy barátnőm (17 éves, idén lesz 18. Én 21 vagyok) kb 3 hónapja ismertem meg és kb 3 és fé 4 hónapja láttam és ismerem. Amikor megismertem egy kapcsolatban volt 3 fél úgy, hogy a pasival kavart kb 1 évig majdnem de mindvégig tudta,hogy barátnője van és néha a barátnőjével is beszél ha az utcán összefutottak véletlen. pl a buszon jött haza srác meg a barátnője és akkor a mostani barátnőm is ott volt és nem zavarta. A barátnőm csak előjátékozott a pasival és még szűz. Ezt tudom,mert nekem is nehezen ment be az ujjam és éreztem valami hártyát amit most már nem. Ennél a srácnál volt egy nagyon jó érzése bizsergett minden előjáték közben. a kérdéseim:
1. Bizalmatlan vagyok és ezt a dolgot nagyon nehezen tudom legyűrni magamban még nem sikerült 100%osan, hogy egy ilyen undorító dolgot művelt,hogy egy 3. kapcsolatba ment bele és nem is zavarta és a barátnői se szóltak,hogy ez rossz dolog. Bizalmatlan vagyok és félek, hogy akkor a hátam mögött fojtatja vele de elvileg össze vesztek vagy engem csal meg és nem mondja el. Elvileg megbánta nagyon é sajnálja és tanult a hibájából. Amikor kérdeztem a nevét a mai napig nem akarja elmondani. Mondtam,hogy csak azért kérdezem hogy jobb vagyok e nála. Tudom ez butaság és belátom. Bízhatok benne?
2. Ha elkezdem kényeztetni akkor egy idő után azt mondja, hogy elég. Néha látom, hogy élvezi. Legelsőnek azt mondta más srácnál hangosabb volt. Nálam azóta is ugyn olyan hangos mint legelső alkalommal. Akkor nem élvezi? Azért utasít el, mert egyoldalúnak érzi a dolgot. Akkor másnál miért nem érezte úgy? A válasza az volt,hogy mert belém szerelmes. A másik meg,elutasított és csak nem is kényeztethettem orálisan. Azt mondta, hogy nincs kedve. Később azt mondta,hogy mindig megkérdezem,hogy megpróbáljunk e lefeküdni és fél, mert fáj. Ezek jogosak? Hogyan érhetem el, hogy kívánjon, akarjon velem előjátékozni majd később le feküdni és nálam legyeln a leghangosabb és én legyek a legjob sexuális élménye. Esetleg ha másnál volt bizsergő érzése akkor azt, hogy váltsam ki belőle. Elmondása szerint nálam nem bizsergett,de orgazmusa volt. Egy kisebb,de eddig ez volt a legjobb. Azt mondta, "A hátam ívbe feszült és kiteljesedett egy érzés a punciban,nem tudom leírni,de jó volt."
3. A legfontosabb nekem, hogy a barátnőm boldog legyen és mindent megtudjak neki adni. Fusztrál, hogy más már sexuálisan i boldoggá tette,kielégítette. Ezt hogy gyűrjem le magamban és hogy érjem el,hogy én legyek a legjobb neki az ágyban és a topp 10 sexuális élménye az velem legyen.
4. Úgy érzem néha,hogy hazudik. És nem őszinte velem. Szerintem jó ember ismerő vagyok és ez igaz is szerintem. Szóval még roszabb, hogy úgy gondolom és tudom, hogy jó ember ismerő vagyok. Hogyan bízzak benne?
Elég hosszú volt,de nagyon zavarnak a dolgok.
Szép hetet. Várom a válaszuk.

Szakértőnk válasza a Sexuálus vonzalom és bizalom kérdésre

Kedves Levélíró! Először is, bár mindenkit meghatároz a múltja az alapján, milyen élményeket élt át, milyen tapasztalatai voltak, de ha őt választottad, el is kell fogadnod a barátnődet a múltjával együtt. A ti kapcsolatotok nem azon fog múlni, hogy korábban más fiú milyen viselkedést váltott ki belőle. A ti kapcsolatotokat kell úgy megalapozni és felépíteni, hogy egyikőtöknek se legyen szüksége összehasonlításokkal élni a múlt szereplőivel kapcsolatban. Ugyanez érvényes a szexuális életetekre is: egymás testét kell megismernetek, örömet szerezni egymásnak. Annak, ha láthatatlan versenytársakkal harcolsz, csak negatív hatása lehet a kapcsolatotokra. A legfontosabb volna, hogy az önbizalmad megerősödjön, magabiztos légy, higgy abban, hogy szerethető vagy és "elég jó" (mert tökéletes senki sem lehet sajnos). Akkor a barátnőd is jól fogja magát érezni melletted a hétköznapokban és szex közben is.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor